Tetszik nektek a Noel név?
Nekem tetszik a Márton Noel.
Lehet, csak én vagyok így vele, de nekem a Noel nem hangzik olyan külföldiesen mint a Dzsenifer, Dzsesszika, Kventin meg hasonlók.
nagyon csúnya név,és ráadásul divatnév,gyakori
a Márton viszont gyönyörű,a Marcika meg nagyon cuki.Én szivesen adtam volna a fiamnak,csak a vezetéknév mi-re végződik,így béna lett volna együtt.Amúgy meg soha nem értettem ezt a két nevet,mi értelme?
Add, ha annyira akarod, csak ne csodálkozz majd, mikor meglátod a gyerek ovis csoportjának a listáját, és minden 2. fiúnak ez a neve. Engem pl már a falra lehet vele kergetni. Szépen hangzik, de abszolút nem férfias.
Kb úgy vagyok vele, mint a Tündével. Kicsinek még szépen hangzik, aztán felnőtt korára egy debella tahó lesz belőle, hát elég abszurdum.
De ti döntitek el, ami nektek jól esik, azt tegyétek.
Szerintem nagyon szép név a Noel!
Esetleg ha megcserélitek a 2 nevet, és Noel Márton lesz?
Borzalmas, hideg ráz ettől a névtől, No, elmegyünk a boltba ? No, el ! Istenem, hogy szúrhattok ki ennyire egy gyerekkel ? Nem ettől lesz különleges. Másképp kéne kitűnnie , nem az ilyen giccses szar nevekkel. Annyira erőltetett, hogy az már proli. Mint a névadó ( K) ilyenkor általában.
Ráadásul tucatnév, mivel sajnos mindenben úgy van, hogy egyik hülye megy a másik után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!