Milyen tárgyakat adtok játéknak a babátoknak a háztartásból? A rendes játékait már nagyon hamar megunja
Pet palack, kanalak, fűszeres zacskó(az színes), csokipapír,
Párom kollégája a kábel problémát úgy oldotta meg, hogy fejenként 1m coax kábelt kaptak a srácai, azzal úgy 1,5éves korukig elvoltak, viszont semmi más kábelt nem kóstoltak meg.
Én adtam neki még műanyag dobozt (üres fagyis) meg egy fa lapátot, ami még nem volt használva, azt rághatja, mert nem tudja megsebezni magát mint pl. a fakanállal. Hamar rájött, hogy jó hangja van ha a dobozt csapkodja vele:)
adok még neki felbontatlan 10-es csomag papírzsept, aminek leszedem a nyitófülét, napokig elvan vele anélkül, hogy kinyitná:)
Adtam neki egy üres sörösdobozt, leragasztottam a tetejét, napok óta azt játssza, hogy elgurítja, és megy utána. Érdekes, a labda nem érdekli azóta sem:(
ҝ
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt én írtam, jó válaszok érkeztek rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!