Mennyi ideig adjak egy fajta ételt?
Figyelt kérdés
3 napja bevezettem a sárgarépát,azóta minden nap kap.Jövő héten szeretném a krumplit.Aztán a sütőtököt.Ha már vagy 5 féle zöldséget eszik,hogyan osszam be? 2-3 félénél többet nem kever össze az ember-a gyüminél nincs ezzel gondom,akár 5 félét is mixelek-és napokig se akarnám ugyan azt az ízt adni.De azt se akarom,h "elfelejtse" amit már kapott.Pláne,ha ehhez még új ízek is jönnek.2008. szept. 19. 23:25
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan lehet variálni.Akár egyik nap 2ből főzi,másik nap másik kettőből.A krumplit inkább sűrítésre használjuk.Nem kell összeturmixolni minden addig ismert ízt.Te sem így táplálkozol.
2/2 anonim válasza:
Én minden újat 3-4 napig adtam, utána kevertem olyannal, amit már kapott. Amikor mindent megkóstolt már, ami az ő korában adható, minden nap másfélét csináltam neki, de mindenhez krumpli volt a "sűrítő". Végül is ilyen pici adagokat készíteni nagyon egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!