Ha nem éreztem most este a tejleadó reflexet (pedig szerintem mindig érzem) akkor lehet hogy nem evett eleget?
Hát ezaz hogy általában érzem. Már 8 hónapos és szinte mindig van azért egy löket (nekem kissé fájdalmas is). Hát szopott, meg kb annyi ideig mint szokott, és nem volt különösebben ideges, csak hajj.. nem tudom. rossz érzésem van. Mostanában kezdtem nem szoptatni éjjel, de így nem biztos hogy menni fog, ha azt gondolom hogy éhes.
Szóval ha elégedetten lefekszik akkor elég kell hogy legyen elvileg, ugyanúgy mint máskor? Nem csak annyira elég hogy elaludjon vagy ilyesmi szerintetek? (Érthető a kérdés?)
Pár alkalom után kitapasztalod. Nekem is 8 hónapos kora körül kezdett elmúlni a reflex megérzése. Előtte mindig éreztem, nekem is enyhén fáj, aztán szép lassan semmi, de a baba szívási üteméből, a nyelés hangjából meg a testbeszédéből látom/hallom mikor indul meg.
Kis türelem, ne aggódj, és a babád nemsokára megadja a választ.
Jólvan, köszönöm, csak valamiért nagyon rosszul esett ez most.
De neked attól még nem apadt el a tejed, ugye, amikor elmaradt a reflex?
Ha nem idegeskedett, viszont nem hallottam a nagy sok nyelést akkor azért csak jutott eléghez, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!