Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lett zöldes, nyálkás a...

Mitől lett zöldes, nyálkás a babám széklete?

Figyelt kérdés

Csak anyatejes, ma kétszer adtam neki Infacolt, mert egész nap fájt a hasa. Sokat pukizgatott, kétszer volt normális kakija, aztán most ilyen zöldes, nyálkás.

Kedden kapta mega a 2 hónapos oltásokat + a rotavírus ellenit is.

Nagyon aggódom, ugye nem beteg?

2008. szept. 19. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem beteg ne aggódj.a csecsemőknél normális a zöldes széklet is.ha nem hasfájósabb az átlagosnál és gyarapszik rendesen a súlya akkor ez semmi problémát nem jelent.
2008. szept. 19. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ha nincs más baj, nem lázas, nyugos, étvágytalan, akkor semmi baj, nem kell aggódni. Nálunk is volt, a babám mindkét cicibol szopizott. A csecsemosnovér azt mondta, hogy ha a baba leginkább a "vizes tejet" szívja ki, nem jut el a "zsíros tejig", (ha pl. túl hamar váltottam), akkor lehet zoldes, mert azt másképp emészti meg.
2008. szept. 19. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nyákos,azért mutasd meg orvosnak,mert lehet picit megfázott a hasa akár,és ha úgy döntesz hogy viszed,vigyél pelusmintát is.Reméljük nem beteg a baba,vigyázzatok magatokra!
2008. szept. 19. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, remélem nem lesz semmi baj, kicsit nyűgösebb, mint szokott lenni.

Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy az oltások miatt van?

2008. szept. 19. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ittál tejet?Ha fájt a hasa és zöldes nyálkás a széklet utalhat arra hogy nem bírja a tejet.Nálunk ez volt csak egy bizonyos mennyiséget bírt megemészteni, ha annál többet ittam az volt mint nálatok, ha sokat akkor iszonyatos ordítás
2008. szept. 19. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Szia,nem szeretnélek meg ijeszteni,de ha nyálkás a széklet azt inkább mutasd meg orvosnak az én babámnak is szokott az lenni és olyankor normafrolt meg bél fertőtlenítőt kell vele megitatnom!!Vagy valami olyat ettél ami nála allergiát okoz.
2008. szept. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!