Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany hetesen vetted eszre a...

Hany hetesen vetted eszre a babadon a fogzas tuneteit es mik voltak azok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
2,5 hónaposan. ömlött a nyála, mindent rágott, aztán jöttek az éjjeli felsírások is. 4 hónapos volt, mire kibújt neki az 1.
2010. márc. 31. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
2 hónaposan elkezdett nyáladzani,meg az ínyén ott volt egy kis fehér valami.most 4 hónapos,mindent rág,iszonyat nyűgös,meg van duzzadva az ínye,de még sehol semmi.
2010. márc. 31. 13:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Az enyém olyan 2,5 hós kora óta nyálzik és rágókázik.8 hónapos és sehol egy fogacska:(
2010. márc. 31. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 6 hetesen jött a nyáladzás,amint meglett a keze egyből tömte a szájába,azt is szerette,ha az én ujjam van és azt rágcsálta!15 hetesen 2 foga volt!
2010. márc. 31. 14:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen lanyok! Sokat segitettetek. Akkor nallunk meg nem a fogzas kezdodott el. 7 hetes a kisfiam de ket napja iszonyatosan nyaladzik es azt hittem talan elkezdodott de ezek szerint meg korai lenne.
2010. márc. 31. 14:06
 6/10 A kérdező kommentje:

14:05-os most olvastam csak amit irtal. Haaat akkor lehet megis elkezdodott? Egyebkent nem nyugos, persze kiveve amikor faj a poci. Ugylatszik minden baba mas, pedig azt hittem a fogzas mindenkinel ugyan akkor kezdodik, de tevedtem. Van mit tanulnom kezdokent. :)

Koszi megegyszer mindenkinek.

2010. márc. 31. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 7 hetes,és egy hete nem szopja a kezét,hanem rágja...És egyre inkább nyáladzik,és nyűgösebb is.Apukám azt mondja,ő úgy látja,mintha kezdene változni,dudorodni az ínye.Én nem veszem észre,mert a nap 24 órájában vele vagyok.Azt is mondta az öreg,hogy ez már simán lehet fogzás,nem ő lenne az első...Ti mit gondoltok?Lehet,hogy mocorognak a babáink fogai?
2010. márc. 31. 14:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Hat ezek szerint nem kizart. Az en kisfiam meg nem fedezte fel a kezeit de ha neha a szajaba teved a keze akkor o is ragcsalja. Ha felebredt akkor bekukkintok a szajaba mert eddig nem is figyeltem.
2010. márc. 31. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:

14:05-ös vagyok

Én hamarabb éreztem az ujjammal mint láttam a szememmel

lehet nekik is jobb ha masszírozzuk,mi meg érezzük mi van odabent!

de utána kifehéredett az ínye elől,majd 2 napra rá megjelent a fehér csík és 2 nap alatt törte át teljesen

2010. márc. 31. 17:54
 10/10 Betty25 válasza:
Sziasztok,Az én babóm is 2 hós és folyamatosan nyujtogatja a nyelvét,folyik a nyála,nyűgös stb.Eddig nem is gondoltam arra hogy lehet fogzik,de meg fogom nézni:)
2012. jan. 26. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!