Milyen pelust ajánlanátok 6kg-os kislányomra?
Figyelt kérdés
Eddig pampers2est használtunk, nem volt vele gondunk, soha nem folyt ki belőle, de az már kicsi rá, milyet vegyek szerintetek?2010. márc. 31. 11:08
1/8 anonim válasza:
Én pampers 3-ast (4-9 kgig, Midi) használok már elég régóta a szintén 6 kgos kislányra, mi szeretjük, nem folyik ki belőle.
2/8 anonim válasza:
Ha jó volt a pampers, maradj annál, de nekem már a 3as nem volt jó, kifolyt belőle a cuccos:)
Huggise a legjobb nekünk :)
3/8 anonim válasza:
A lányom a Huggiestől pisi szagú volt,pedig használok törlőt minden tisztába tételkor.A Pampers active baby ami nálunk a favorit.6 kg-os babára a 3-as kell:)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak többekttől olvastam hogy a 3assal már nem voltak megelégedve. De mivel eddig jó volt a pampers , gondolom ezután is. :)
2010. márc. 31. 11:51
5/8 Vilcsianyuja válasza:
Nekem az 1-es és 2-es Pampers-ből éppúgy és éppen annyiszor folyt ki, mint a 3-ból. Ne aggódj, nyugodtan vedd meg a 3-es Pamperst, nem rosszabb, mint a kisebbek, és ha neked azokkal se volt gond, valszeg a 3-al se lesz :)
6/8 anonim válasza:
Az én 6,5 kgos fiamra kicsi a 3mas pampers, most vettem 4est (7kgtól van). De mi mindig úgy járunk, hogy sosem tudom a ráírt méretig ráadni a pelusokat, a 2es is 4 kgig volt jó rá. Combban erős a fiam, mindig ott szorítja neki.
Minőségre csak a pampers!
7/8 anonim válasza:
Nekem ugyan 7.5 kg-os a fiam, kiváncsiságból már szinte az összes pelusfajtát kipróbáltam. Legutóbb az Auchanban vettem Happy nevü pelust 4-9 kg-ost, midit - sárga csomagolás. kb. 34Ft/db-ra jön ki 1000 Ft a csomag. Hátul gumis, szerintem nagyon jó. Sok márkás pelusnál ért már "baleset", ennél még nem a 3 hét alatt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Az én lányom inkább vékony baba, ő hosszú:) Az apjára ütött:)
Még a 2est is most nőttük ki.:)
2010. ápr. 1. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!