Mit adtok 8-9 hós babáitoknak tízóraira? S. eg. ítstek! Én mindig jogit vagy túrót adok és nagyon egyhangúnak találom.
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 08:30
1/12 anonim válasza:
Én is mindig azt adok,de elvileg szüksége is van ezekre a tejtermékekre rendszeresen,persze nem az agyon cukrozottra.
Néha adhatsz banànt helyette,vagy daràlt kekszet keverj a natur joghurthoz,vagy gyümihez.
Lassan bevezetheted akenyeret is,nyugodtan kaphat pici vajas kenyeret
2/12 anonim válasza:
Mi az a jogi? Én gyümölcsöt adok vagy simán, vagy zabpehellyel, vagy túróval.
3/12 anonim válasza:
szerintem sok egy 8-9 hós babának minden nap joghurtot, túrót adni. Én gyümölcsöt szoktam, azt keverem tejpéppel, vagy néha joghurtal, esetleg egy kis babapiskóta.
4/12 A kérdező kommentje:
Miért sok?
Az uzsonna nálunk mindig gyümölcs a vacsi megtejpép.
Ezért marad a tízóraira tejtermák.
De miért találod soknak?
2010. márc. 31. 10:20
5/12 anonim válasza:
Ha csak gyümölcsöt kapna mindig az is sok lenne.Szerintem rendben van,föleg màr ebédnél hust is kaphat a baba.Meg gondolom kap zöldségfélét is.
6/12 anonim válasza:
Néha adhatsz tízóraira is gyümölcsöt. Én mindig variálom ezeket, hogy ne legyen egyhangú:)
7/12 anonim válasza:
én sokszor kölesgolyót adok gyümölccsel vagy tápszeres/anyatejes banán vagy gyümölcsturmixot, babakekszet, vagy joghurtot is úgy, hogy sok gyümi és ele egy kis natúrjoghurt. vagy reszelt almát natúr (nem rum-aromás) gesztenyepürével.
szerintem itt olyan jó ötleteket olvasni:
8/12 anonim válasza:
szerintem sok egy ekkora babának ennyi tejterméket adni,elég csak reggelire meg vacsorára. Tízóraira inkább gyümölcs, kölesgolyó, vagy max sinlac (az még sem tejalapú), uzsira meg ehet húsos főzeléket meg gyümölcsöt!
9/12 anonim válasza:
Én kb. 2-3 hete adok tízóraira joghurtot (minden nap, mert nagyon székrekedéses volt) gyümölccsel. A gyümölcs az, amit variálok naponta. Így jobban is fogy, mert natúr activiát kap, azt meg annyira nem szereti önmagában. Szerintem nem sok minden nap egy doboz joghurt. Mert az az igazi tejtermék, a tápszer csak tejalapú, tehát nem naponta 3x adok én sem tejterméket szerintem, hanem egyszer. De mielőtt ebből vita kerekedne, szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja. Az én babám egyébként HA-s tápszert kap, amiben a tejfehérje módosítva van, tehát igazi tejfehérjét valóban csak a joghurttal eszik. Na mindegy, én nem tartom soknak. Ja, 9 hónapos. Egyébként azóta rendeződött a széklete, azóta tud könnyebben kakilni, mióta a joghurtot kapja. Túrót még nem próbáltam, illetve túró rudi belsejéből akartam egy picit adni neki, de nem szerette.
10/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy a fiam reggel-este tápszert kap, délelőtt kapja a joghurtot gyümölccsel, ebédre főzeléket husival, délután megint gyümölcs, néha tejpép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!