Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell szedni a homeopáti...

Hogyan kell szedni a homeopátiás chamomilla vulgaris 15ch-t?

Figyelt kérdés
A fiamnak fogzási fájdalmai vannak. Panadolt ajánlott a védőnő. Vettem is, de a gyógyszertáros hölgy azt javasolta, hogy először inkább probáljam ki a homeopátis bogyókat, mert annak nincs mellékhatása. El is mondta nagyjából, hogy mit hogyan kell tenni, de mivel rámjött az allergiás tüsszögési roham nem tudtam annyira odakoncentárlni és itthon csak felmerültek bennem kérdések. Annyira emlékszem, hogy napi max 5 x 5 bogyót lehet adni, kevés vízben kell felolvasztani, előtte-utána 20 percig nem lehet enni, illetve ne tegyem elektromos cuccok közelébe, meg ne fémkanállal kevergessem. Csak azt nem tudom, hogy ezt most folyamatosan el kell kezdenem adni a fiamnak, vagy pedig ha látom, hogy kínlódik a fogával, akkor alkalomszerűen. a készítményhez sajnos semmilyen használati útmutató nincs.
2008. szept. 19. 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
szai mi is ezt használtuk és nagyon jó ne alaklomszerűen aadd neki hanem folyamatosan mert kell neki 1-2 nap amíg elkezd használni de utána nagyon jó én még mindig ezt adom nekik ha valamilyük fáj a nagyobbi klányom 3és fél éves a kicsi pedig 2 éves
2008. szept. 19. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!