Mindenki elteszi amit a baba csuklójára tesznek születéskor?
Nem vagyok szentimentalis tipus, nem ragaszkodom targyakhoz (szemelyekhez nyilvan igen).
Meg megvan a szalag, de nem megyek falnak ha eltunik.
Igen, én eltettem a babanaplóba, ahogy levettem a csuklójáról. De a mienk műanyag, egy papírcsíkkal, amire férjem írta a nevet a szülőszobán.
A helyedben akkor tettem volna el, amikor először lepakolta.
De hidd el, fel fog nőni enélkül is. Nekem fényképem is alig van kis koromból, nemhogy ilyen "apróságok".
Eltettem a nagynak is nyolc évvel ezelőtt, meg most a picinek is, bár a kicsiét nem tudom, hová tettem (pár napja jöttünk csak haza a kórházból, biztosan megvan valahol, de még kicsit szanaszét áll a fejem). Elöl nem hagytam őket, a nagyé egy kis dobozban van a többi ilyen cuccal együtt, a kicsinek is fogok majd dobozt nyitni, ha már több ilyen kis apróságunk lesz. Érdekes, nekünk sem ilyen anyagból volt, a nagynak sem, hanem műanyagból, ugyanolyan mindkettő. Ez a gézszerű, ez még az én csuklómon volt anno '87-ben, az meg az én babaalbumomban van benne :)
Megértem, hogy rossz érzés, de ez csak egy tárgy, a lényeg pedig pont az a kis emberke, aki szétkapta. Ne haragudj rá nagyon, nem tudta, mit csinál. Valami kis kórházi, születéskori emlék csak megmaradt azért, nem? Köldökcsipesz, vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!