Hogy vágjam le az 1 évesem haját?
Épp ma vágtam a frufruját, mert már a szemébe lógott.
Hát...
Beleállítottam a kádba, adtam a kezébe játékot (ami persze nem érdekelte annyira, mint az olló a kezemben), de azért megpróbáltam...
Ujjaim közé vettem a haját, és nyisz-nyisz...
Ő meg forgolódott, kepesztett, úgyhogy most hol rövidebb, hol hosszabb a haja elöl... de nem lóg a szemébe.. :-S
Szia,
Lobonccal született fiam haját először ollóval vágtuk le (8 hósan), de az katasztrófa volt. Annyira féltem, hogy megvágom, így csilicsálé lett mindenhol, ráadásul hiszti is volt sajnos. Aztán áttértünk a gépre. Ezzel marha egyszerű, de a hiszti megmaradt. Most 15 hós és nemrég vágtuk ismét, szerencsére hiszti most nem volt.
Persze a gép akkor jó megoldás, ha fiatok van. Azért ruháztunk be hajvágóra, mert az apja haját is én vágom így a gép ára hamar megtérült.
Sok sikert! :)
na a frufruját megpróbáltam múltkor fürdés közben, tiszta cikk-cakk lett! :))
majd megpróbálom vhogy lefoglalni, ez jó ötlet. a géprw is gondoltam, mert azzal kevésbe tudnám megsérteni,mint ollóval,dehát lányom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!