Ma mar adhatok neki teljes adagot?
Figyelt kérdés
Tegnap adtam elöször tejpepet kisfiamnak.Szerette;) fel adagot adtam neki.Akkor ma mar mehet egy rendes adag ugye? Es utanna kell meg cicit adni neki vagy mar nem?Es mostantol kell neki v.milyen masik folyadekot is adnom(tea, viz...)Vagy az anyatej eleg?(mivel gondolom jol fog lakni a peppel es igy kevesebbet fog cicizni es kevesebb folyadek jut a szervezetebe).Ja, utolso kerdes: csak napi 1x kell adni a pepet v. kesöbb lehet többször is?2010. márc. 30. 16:00
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan adhatsz ma már teljes adagot. Utána kínáld meg cicivel, hátha szomjas, vagy éhes még. Elég még Neki az anyatej, nem kell mással itatnod, ha csak pépet adsz. Ha majd már gyümölcsöt és főzeléket is, akkor kell majd adni inni. Bár az én lányom nem sokat iszik így sem napközben (amúgy tápszeres már), délelőtt gyümi, délután tejpép vagy zöldség. De jó ha 1dl teát megiszik (meg ugye a tápszer).
Üdv. (L)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt!Te hanyszor adsz naponta a babadnak tejpepet?Mennyi idös?
2010. márc. 30. 17:44
3/4 anonim válasza:
Első vagyok, én egyszer adok egy nap, Ő most 6 hónapos, kb 4,5 hónapos kora óta adom Neki délután.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 30. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!