Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az zöldségpürét, gyümölcspürét...

Az zöldségpürét, gyümölcspürét keverhetem tápszerrel?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a sárgarépát adni,és úgy gondoltam fele-fele arányban adom.Így nem kell olyan sok tápszer,mint eddig,de tartalmas lesz és kicsit más ízű is.Utána majd jön a sütőtök,krumpli stb.Jó tápszerrel?A gyümölcsöket eddig csak egymással kevertem.Az is jó tápszerrel?
2008. szept. 19. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nyugodtan keverheted, de ha eddig a gyümölcsöket magában megette a babád, én nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne "visszaszoktatni" a tápszer ízéhez. Azt gondolom egyébként is kap teljes étkezésként. Ha azt szeretnéd, hogy laktatóbb legyen, tegyél bele banánt, rizst, krumplit, később húst. Az is lehet, hogy a tápszer íze után kifejezetten tetszeni fog neki a gyümölcsök, zöldségek új íze :-)
2008. szept. 19. 06:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felesleges tápszerrel keverni ha egyébként magában is megeszi, az a jó ha szokja tápszer nélkül az ízeket, bár természetesen lehet ha nagyon szeretnéd. Én ezt addig amíg nem váltott ki a zöldség vagy a gyümölcs egy teljes étkezést úgy csináltam hogy kapott egy kis pépes ételt és utána még tápszert, majd egyre több pépes és egyre kevesebb tápszer, végül már csak pépes étel.
2008. szept. 19. 09:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek!Külön zöldség,gyümölcs,és tápszer!Szereti az új ízeket,úgy vettem észre.Eddig még semminél nem fanyalgott.Köszi a tanácsokat.
2008. szept. 19. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!