Az zöldségpürét, gyümölcspürét keverhetem tápszerrel?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a sárgarépát adni,és úgy gondoltam fele-fele arányban adom.Így nem kell olyan sok tápszer,mint eddig,de tartalmas lesz és kicsit más ízű is.Utána majd jön a sütőtök,krumpli stb.Jó tápszerrel?A gyümölcsöket eddig csak egymással kevertem.Az is jó tápszerrel?2008. szept. 19. 00:27
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan keverheted, de ha eddig a gyümölcsöket magában megette a babád, én nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne "visszaszoktatni" a tápszer ízéhez. Azt gondolom egyébként is kap teljes étkezésként. Ha azt szeretnéd, hogy laktatóbb legyen, tegyél bele banánt, rizst, krumplit, később húst. Az is lehet, hogy a tápszer íze után kifejezetten tetszeni fog neki a gyümölcsök, zöldségek új íze :-)
2/3 anonim válasza:
Szerintem is felesleges tápszerrel keverni ha egyébként magában is megeszi, az a jó ha szokja tápszer nélkül az ízeket, bár természetesen lehet ha nagyon szeretnéd. Én ezt addig amíg nem váltott ki a zöldség vagy a gyümölcs egy teljes étkezést úgy csináltam hogy kapott egy kis pépes ételt és utána még tápszert, majd egyre több pépes és egyre kevesebb tápszer, végül már csak pépes étel.
3/3 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek!Külön zöldség,gyümölcs,és tápszer!Szereti az új ízeket,úgy vettem észre.Eddig még semminél nem fanyalgott.Köszi a tanácsokat.
2008. szept. 19. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!