Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtatok már babátoknak Normafl...

Adtatok már babátoknak Normaflore-t? Segített?

Figyelt kérdés
Kisfiam 9 hónapos,múlt héten 2 pelusban híg,hasmenés szerű kakija (bocsi)volt,azóta kevesebbet eszik és 10 dkg-t fogyott,a védőnő ma ezt ajánlotta,hogy egy kicsit helyretegye.Ti használtátok már?Segíthet nekünk?
2010. márc. 30. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi használtuk.Azt hiszem 8 hónapos volt a lányom.ELég hamar rendbe jött.Pár nap alatt.
2010. márc. 30. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Antibiotikum mellett használtam, mikor meg volt fázva a babám. Szerintem jó volt, mert nem ment a hasa a gyógyszertől.
2010. márc. 30. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
igen nekünk is segített.bár az én orvosom szerint a hasmenést megakadályozni nem szabad,annak oka van és ürülni kell,csak segíteni kell a gyógyulását.sok víz,nekünk a hippes répalé és nagyon be vált.
2010. márc. 30. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A normaflore nem akadályozza meg a hasmneést, csak a kipustult baktériumflórát hozza helyre. Nekünk használt, a kakiján látszott, hogy rendbejött tőle. Nem volt már nyálkás és bűzös utána.
2010. márc. 30. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is használt!!
2010. márc. 30. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk pont az volt a baj, hogy ritkán kakált, kb 9-10 hós lehetett, és egy kúrát csináltunk vele, és jó volt. Most megint kezd döcögős lenni (19hós), lehet megint bevetem:)
2010. márc. 30. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,csak az a 2 pelus volt olyan híg,azóta is minden oké,lehet foga volt,nem tudjuk pontosan,csak az étvágya esett vissza,arra ajánlotta a védőnő neki.Akkor kipróbáljuk,köszönöm.
2010. márc. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!