Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Védő oltás? Csüt. Megyünk...

Edus83 kérdése:

Védő oltás? Csüt. Megyünk 2hós oltásra nagyon féltem pici lányom, minden baba be lázasodik? Hogyan kerülhetném el? Első babás vagyok és már most sírok ha rá gondolok, hogy meg szúrják.

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 14:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igen, össze szedem magam,nem akarom,hogy megérezze a félelmem.Szörnyű bele gondolni,hogy bármi érheti az életben ami nem jó.
2010. márc. 30. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Mi éppen ma voltunk oltáson, szintén két hónapos a babám mint a tiéd!Én előtte adtam neki egy fél germicid kúpot!Szerintem csináld te is ezt és nem lesz gond!(Fájd.és lázcsillapító kúp egyben)

2010. márc. 30. 16:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Én még azt is félek neki kicsi popijába.
2010. márc. 30. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Az én kisfiamnak nem lett kuyta baja sem egyik oltás után sem, és olyan hősies volt, hogy amikor csak 1-et kapott nem is sírt (amikor kettőt, akkor igen)
2010. márc. 30. 22:37
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó vagyok. Még annyit, hoyg látod nem minden babát viseli meg, és nem mindegyik lázasodik be, ezért én azt javaslom, hogy előtte semmiképp ne adj neki semmiféle gyógyszert / kúpot, lehet nem lesz semmi baja, ezért ne terheld ezekkel fölöslegesen a kis szervezetét. Vegyél kúpot (én is azt tettem a biztonság kedvéért) de ne add be előre, csak ha tényleg belázasodik.
2010. márc. 30. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!