Szerintetek ez normális dolog?
a lanyomnak is volt egy ilyen idoszaka kb 5-8 hos kora kozt...ha csaj ra nezett egy idegen mar uvoltott. ha kimentem a szobabol uvoltott. azt hiszem korai szeparacios szorongas lehetett. 8 hoanposan egyik.naprol a masikra egyszeruen megszunt ez es egy cukorborso azota mindnekivel, nagyon baratsagos mosolygos es fel napokat el van egyedul amig fozok mosok stb.
a legrosszabb amit a baratnod tehet hogy magara kotozi. legyen vele legyen mellette, de ha allandoan magara koti nagyon anyas lesz es kesobb is "rajta fog logni" legalabb is az en kendos ismeroseim igy jartak.
ha kezdetektol.ilyen.az "nevelesi hiba".lehet...valoszinu sajat maga szorong attol hogy a gyermeket masnak.odaadja es ezt megerzik a babak mint a pinty. ez egy letezo dolog, mint az anyatigrisek ugy feltik a gyermeket kivulrol eszre sem veszik sokszor.
nalam ez az elso ket hetbe ment aztan anyam.ram szolt hogy 2 hete nalunk van de még nem foghatta meg az unokajat....akkor megvilagosodtam es atadtam neki...tenyleg elborultan tudjak am vedelmezni a nok a gyermekuket es a gyerek ezt pillanatok alatt megerzi es atveszi.
de szerintem most mar keso hogy beleszolj meg nem is magyon lenne ertelme ha valamit megtanulunk anyakent hogy utaljuk ha beleszolnak.a.dolgainkba, hiszen mindent abbol a meggyozodesbol teszunk hogy a gyerekunknek az a legjobb. ezert felesleges lenne szerintem szolnod neki, most tanul majd a hibajabol, lesz egy nagyon anyas gyereke, aztan a testvernel majd okosabb lesz. ne szolj bele az csak sertodest szul
ilyen babánál valahol normális.
én gyerekem meg a sötét hajúaktól félt, akik pl nincsenek a családban(mindenki vil.barna, vagy ősz, vagy szőkés)
de nagyobb gyerekek is csinálnak ilyet, elég ha egy idegen mosolyogva köszön neki, erre elordítják magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!