Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kérnétek egy olyan 1 éves...

Mit kérnétek egy olyan 1 éves kislány születésnapjára, akinek mindene megvan?

Figyelt kérdés

Május 4-én lesz 1 éves a lányom, és már kédik a nagyik, hogy mit vegyenek. Nincs ötletem.

Ruhái vannak, s ha mégis ruhát vesznek, mindig rossz méretet :(

Labdái, könyvek, tricikli, formabedobó, homokozó játékok vannak.

Ötleteket várok.

2010. márc. 30. 12:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ötleteket! Ha vkinek még eszébe jut vmi, örülnék.

Könyv biztos lesz. Strandsátrunk van, jelenleg szétvan nyitva, és a nappali közepén áll. Benne egy csomó kislaba, 100 drb-t vettem, de nem vettem elő mind, így is mindenhol labdával találkozok a lakásban.

A kinti játékok csak a nagyiknál jöhetnének szóba, ott viszont kutyák vannak :S

A belinkelt játékot ismerem, karácsonyra kapta a lányom, ő is szereti :)

Cipőt már vettem neki 2-t is, mert már egyedül jár, ráadásul egyet már lassan kinől. A következő ami cipőből kell, az a szandál, de azt még most nem nagyon lehet kapni, meg ki tudja hányas kell majd belőle :( Pedig az jó ajándék lehetett volna.

A belinkelt oldalt köszönöm, este átnézem majd rendesen.

2010. márc. 30. 17:43
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

mindene megvan?

akkor mégtöbb mindent!!!

2010. ápr. 7. 12:23
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg a lakásban ajtófélfára szerelhető/fúrható hinta? Vagy ha jobb ötlet nincs, az ajándékra szánt pénzt egyberakni, és akkor elkölteni, amikor szükség lesz rá. Tudom, ez személytelen, de ha ez a helyzet... vagy lehet azt is mondani, hogy köszönjük, nem kell semmi, elég, ha eljönnek és esznek veletek a tortából. :) A jelek szerint a kicsi sok szeretetet kap, és abból sosem elég. :)

Üdv!

2010. ápr. 7. 12:24
 14/22 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 7. 12:28
 15/22 anonim ***** válasza:
hintaló , a lányom imádja
2010. ápr. 7. 12:51
 16/22 anonim ***** válasza:

[link]

kislányom most 2-án volt 1 éves, anyutól ezt kapta. Bébipancsoló. Ma felfújtuk, nagyon jól néz ki, és nyárra agyon jó.

2010. ápr. 7. 13:00
 17/22 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. agyon = nagyon :-)

Ha csak a nagyiknál van kert, akkor pancsoló még sem jó, hacsak nincs nagy erkélyetek/teraszotok. Esetleg bébihinta az ajtófélfára? [link]

2010. ápr. 7. 13:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 1 éves szülinapjára az egyik nagyijától ezüst kiskanalat kapott, belegravírozva a neve. Pillanatnyi örömöt úgyis bármi okoz neki, még a zacsi is, amiben kapta:), de ez egy szép, maradandó ajándék.

2010. ápr. 7. 13:33
 19/22 anonim ***** válasza:
az én nagymamám amikor születtek a gyerekek, mindkettőnek nyitott egy számlát. Aztán évenként, mikor mennyit tudott, annyit tett a számlájukra. Ezt akár az 1 éves szülinapkor is elkezdheti, és ha nincs épp elég pénze akkor sem érzi magát kellemetlenül, mert nem látjátok mennyit tett rá a számlára. 18. születésnapkor annál nagyobb lesz az öröm a gyerekeknek. a pénz mellé pedik minden évben ő veszi vagy csinálja a tortát.
2010. ápr. 7. 13:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Játék hangszereket, fejlesztő játékokat. És biztos a kislányok is szeretnek játszani a dömperekkel.

Vagy homokozószett, játék telefon, hinta, hintaló....stb.

Tesóméknak van Fisher Price kutyusuk. A kislánya már 5 éves, de még mindig nagy kedvenc, együtt énekel vele.

Mesemondó macink van, de nem szeretem. Mély hangja van és nagyon hangos. Lehet, hogy egy ilyen pici kislány még megijedne a hangjától.

2010. ápr. 7. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!