Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik cumit szereti a babátok?

Melyik cumit szereti a babátok?

Figyelt kérdés

Cumit adtam nei, 6 hetes, mert nem tudom szoptatni sajnos.Esténként összebujunk cicizik is, meg reggel is, de napközben néha kéri a cumit, ha vagyun valahol.A ti babátok melyiket szereti?Latex vagy szilikon?

Én ttomee tipee-t veszek neki, az szilikon.Viszont most mam van és latex, de azt nem szereti annyira.

2010. márc. 30. 11:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi a gyogyszertári cseresznyecumit vesszük neki.Probálkoztunk másikal is nem is eggyel de nem kellet neki csak ez.
2010. márc. 30. 11:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Szilikonos MAM-ot szereti.
2010. márc. 30. 11:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Szintén,mint az előttem válaszoló:szilikonos Mam-os párti vagyok!
2010. márc. 30. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyanigy vagyok a fiammal,h a mam-osat használjuk,de a latexet ö sem fogadja el,csak a szilikont!

Van direkt a mam-nak nanno nevezetü cumija,ez való a piciknek,ez nagyon hasonlit a cicire,ugy van kialakitva a szopisrésze,h olyan puha selymes.Nekem kicsi korától ezt fogadja el csak a fiam,pedig ö már 6hós mult,de ehhez ragaszkodik,sajnos én is csak 10hétig tudtam szoptatni öt,de még utána is sokáig hozzámbujt,és cicizett,hiába,h nem volt tejci benne,de ez jelentette neki a megnyugvást.

Ezt a cumit a dm-be mindig lehet kapni,és azt hiszem 600ft körül van!

Igy néz ki:

[link]

De vannak más mintával is!:):):)

2010. márc. 30. 11:17
 5/15 Bea24 ***** válasza:
Mi próbáltuk a mam-os, az avent-es cumikat, de a nuk-ot szereti a legjobban a szilikont. 8 hós
2010. márc. 30. 11:25
 6/15 anonim ***** válasza:
NUK szilikonost.
2010. márc. 30. 11:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Mam latex
2010. márc. 30. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:
nekünk ortodontikus Nip van, de nem tom, hogy latex vagy szilikon. Nem is néztem, pofára vettem, amelyik jobban tetszett
2010. márc. 30. 12:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekünk van Nuk-os szlikon,MAM-os szlikon meg latex!!!Ezeket nagyon szereti!!És nálunk a pont a Tommee Tippee-s cumit nem szereti mert nagy!!!Hiába vettem neki a korban hozzá illőt!!!Nagy!!És nem szereti!!
2010. márc. 30. 12:06
 10/15 anonim ***** válasza:
MAM szilikon!
2010. márc. 30. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!