Melyik cumit szereti a babátok?
Cumit adtam nei, 6 hetes, mert nem tudom szoptatni sajnos.Esténként összebujunk cicizik is, meg reggel is, de napközben néha kéri a cumit, ha vagyun valahol.A ti babátok melyiket szereti?Latex vagy szilikon?
Én ttomee tipee-t veszek neki, az szilikon.Viszont most mam van és latex, de azt nem szereti annyira.
Szia!
Én ugyanigy vagyok a fiammal,h a mam-osat használjuk,de a latexet ö sem fogadja el,csak a szilikont!
Van direkt a mam-nak nanno nevezetü cumija,ez való a piciknek,ez nagyon hasonlit a cicire,ugy van kialakitva a szopisrésze,h olyan puha selymes.Nekem kicsi korától ezt fogadja el csak a fiam,pedig ö már 6hós mult,de ehhez ragaszkodik,sajnos én is csak 10hétig tudtam szoptatni öt,de még utána is sokáig hozzámbujt,és cicizett,hiába,h nem volt tejci benne,de ez jelentette neki a megnyugvást.
Ezt a cumit a dm-be mindig lehet kapni,és azt hiszem 600ft körül van!
Igy néz ki:
De vannak más mintával is!:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!