Nektek mennyi idősen integetett a kisfiatok?
Az én fiam 10 hónaposan integetett először, de csak, ha kedve volt, kérésre sosem. Aztán egy darabig egyáltalán nem integetett, majd olyan 14 hónapos korától szépen integet magától köszönésnél, illetve, ha kérjük, akkor is.
Puszit kb. 13 hónapos kora óta ad, de csak a levegőbe cuppant, a száját nem nyomja az arcunkhoz.
Tapsolni olyan 11 hónaposan kezdett, az én fiam is úgy kezdte, ahogy a tiéd, megfogta a csuklóm, és irányította, hogy tapsolja, majd pár nap múlva ő is kezdett.
Ugyan nem vagyok szakember, de szerintem semmi gond nincs a kisfiaddal. Ha úgy érzed, keveset beszélsz hozzá, akkor ezen változtass, de nem hiszem, hogy a tapsolást, integetést lehet máshogy tanítani, mint hogy megmutatod.
Tőlem az egy éves státuszon kérdezte a védőnő, hogy a könyvben a képekre rámutat-e a gyerek. Akkor jöttem rá, hogy én ezt teljesen elfelejtettem vele játszani, azóta sokat csináltuk, és már ő is rámutat a képekre, ha kérem.
Az én 9 hónaposom most kezdte egy két hete az integetést.Nem mindig ,csak ha kedve van és nem akárkinek csak akiket minden nap lát.
Szerintem semmi okod az aggodalomra.
Uh én ki fogok lógni a sorból. A lányom 7-8 hónaposan elöbb tapsolt és utána integetett.
De nem vagytok lemaradva. Ahogyan írod is,szépen megért mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!