Milyen formabedobót vegyek?
Figyelt kérdés
16hónapos lesz a fiam és úgy érzem érett már a formabedobós játékra.Csak az a gondom,hogy még nem értékeli a játékait és dobálja így hamar tönkre teszi.Így nem tudom milyen formabedobót vegyek.Tudtok tanácsolni valamit?2010. márc. 29. 22:47
1/5 anonim válasza:
Nekünk Fisher Price Sütifaló Kincsesbödön van. A kislányom nagyon korán kapta, 7 hós korában. Akkor még csak a dallamokat hallgatta és a formákat tapogatta. Most 11 hós. Összeüti a formákat és egyiket tanítgatom neki bedobni a helyére. Ha sikerül, jutalmul elmondja a kis bödön a forma színér, vayg számát, vagy magát a formát nevezi meg. (Attól függ, melyik funkcióra van állítva.) Ezzel a játékkal gyakoroljuk most a ki-és bepakolást is. Nálunk nagy siker, egyik kedvenc. A formabedobók között szerintem drágának számít, bár nálunk nagyon megérte az árát.
2/5 anonim válasza:
Mi a libero klubtól a beküldött vonalkódokat váltottuk be Fisher Price vödrös formabedobóra, szeritem az azért "tönkretehetetlen". Az üzletekben egyébként 2-3000 Ft körül láttam. Karácsonyra kaptunk ugyancsak Fisher Price csigabigát, akkor 9 hónapos babámnak, azt sem teszi tönkre.
3/5 anonim válasza:
Az én férjem műanyagból készít kocka alakú illetve 6 szögletű formabedobót.Tönkretehetetlen és mivel szét szerelhető még a nagyobb gyerekem is imád vele játszani.Ja és könnyű tisztán tartani
4/5 anonim válasza:
Nekünk is FP vödrös van. A gyerkőc nagyon szereti. Sokszor pakolászik bele más játékokat is, és azokat cipelgeti.
5/5 anonim válasza:
Van teknős (fiamé volt, 10éves darab, lehet húzni) és van FP bödön (karácsonyra kapta tesőmtól).
Igazán egyik sem érdekli még (1 éves), de egy egyszerűbb is teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!