Ikreknek melyik név tetszene? Amelyikben ugyanazok a betűk vannak, de különböző sorrendbe, ezért mégse túl hasonlóak. Milyen Hasonló neveket ismertek még? (pl Adelina-Daniela, Léda-Adél, Amira-Mária, Alina-Liána. )
Lina-Linett
Zora-Zója
Zoé-Zia
Mia-Lia
Mia-Zia
Lia-Zia
Gyakorlatilag senki sem a kerdesre valaszolt :D Zia-Mia stb ezek egy ket betu valtoztatasaval ugyan azok,de amugy nagyon szepek nevek :)Sz en lanyaim Zia&Zóra :).Gondolom a kerdezo nem erre gondolt.
Alina-Lilian
Róza-Zóra(de akkor en ikabb Zorkat adnek hogy megse legyen annyira ugyanaz)
Réka-Kéra
Lana-Anna
Hat tobb hasonlot nem tudok :/ De nekem az Alina-Lilian a kedvencem.Imadom az ilyen kulonleges neveket:)
Hát szerintem a Kéra pont nem egy jó választás, majdnem kéró, ami teljesen mást jelent, túl könnyen csúfolható.
Szerintem ezek aranyosak:
Enéh - Hanna (Hasonlítanak abban, hogy az Enéh visszafelé Héna, a Hanna meg hasonlít így rá)
Ivett - Tilda (tudom nem hasonlóak a betűk, de szerintem gyönyörű nevek, pár hete kiderült babát várok, ráadásul ikrek, tehát ha csajok lesznek ez lesz a nevük)
Miranda - Melinda
Miranda - Mirinda
Lilla - Milla
Zoé - Kloé
Szaffi - Szofi
Itt az összecsengés is megvan, nekem tetszenek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!