Mi a részletes véleményetek a Leonetta névről?
Figyelt kérdés
Miért tetszik vagy miért nem?
Mi jut először eszetekbe róla?
Milyen a hangulata ennek a névnek szerintetek?
Köszi
2016. febr. 7. 14:19
11/20 A kérdező kommentje:
Hát igen,de nekem pl egyszerű rövid nevem van,és egész gyerekkoromban azon gondolkodtam,hogy ott van az a sok szép nőies dallamos hosszú név, én miért ilyen semmilyet kaptam. Még nem biztos a Leonetta (sőőőt még ki se derült h lány-e a baba egyáltalán),de én valami hosszú nevet szeretnék adni neki ha lány lesz,az tuti. Vagy leginkább olyan hosszú nevet,aminek van jól hangzó rövid becézése is,úgyis főleg azt fogják használni. Van pl. Orsolya,Krisztina ismerősöm,de még soha nem hallottam a teljes nevüket se tőlük se mástól aki róluk beszélt,még fb-n is Orsi meg Kriszti a nevük...
2016. febr. 7. 15:23
12/20 anonim válasza:
Nekem se a Lea se a Leonetta nem tetszik, mindkettőt műnek és mesterkéltnek tartom.
Esetleg Izabella, Annabella?
13/20 A kérdező kommentje:
Az Izabella is listás!:) meg az Emília. Rövidek közül még a Leila és Léna is. De annyi szép név van,konkrétan gyerekkorom óta bújom az utónév könyveket,már 10 éves koromban írtam a listákat h melyik nevek tetszenek:) persze aztán lehet h fiú lesz és akkor az apuka adja a nevét,igy beszéltük meg:)
2016. febr. 7. 15:55
15/20 anonim válasza:
Nekem a Legyetek jók ha tudtok a kedvenc filmem, vagy 200x láttam, kb kívülről tudom az egészet. Éppen ezért szeretem a főszereplő nevét is, de nem adnám a kislányomnak (most születik a napokban), mert nálunk meg hosszú a vezetéknév, ezért mi pont rövid neveket választottunk.
16/20 anonim válasza:
Sztem tulsagosan kemeny, es egy elkenyeztetett akaratos kislany kepet festi fel nekem. Sajnalom:/
17/20 anonim válasza:
Nekem kapásból a brazil szapanoperahős Leonita és a Babetta segédmotorkerékpár közös gyermeke jutott eszembe. Meg kicsit hajaz Leokádiára is... szóval nyilvánvaló a véleményem :D
18/20 anonim válasza:
A Leonetta nagyon kacifántos számomra, ahogy te is írtad kicsit olyan túlbonyolított.
Akkor már inkább Leona vagy Lea.
Ha hosszabbat szeretnél akkor viszont az említett Izabella, Emília nagyon szépek. Esetleg még nekem tetszik az Annabella, Angelika, Liliána, Mirabella, Natália, Ofélia, Titanilla.
19/20 A kérdező kommentje:
Angelika az nagyon tetszik (hercegnő és a kobold fan vagyok). Jovo heten derul ki h fiu vagy lany:P
2016. febr. 9. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!