Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel mossátok másfél,2 év...

Mivel mossátok másfél,2 év körüli gyereketek fogát?

Figyelt kérdés
tiszta vizzel fogkefevel fogkremmel (es ha igen melyikkel) fogkrem nelkul stb?
2016. febr. 6. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nenedent
2016. febr. 6. 22:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Vademecummal
2016. febr. 6. 22:47
 13/20 anonim ***** válasza:
2016. febr. 6. 22:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Nenedenttel
2016. febr. 6. 22:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Enyém másfél éves, de képtelenség megmosni a fogait fogkrémmel, mert szegénykém nem tudja mi az, nem érti. Maga a fogkefe szívesen van a szájában, többnyire csak rágcsálja. Próbálom én neki húzgálni a fogain a kefét, de mint írtam, nem tudom neki még megmagyarázni, hogy ez fontos lenne.
2016. febr. 6. 23:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Sima fogkefe, néha elektromossal.

A gyermekorvost kérdeztem anno erről. Mondta, hogy a fog tisztításának a lényege a fizikai dörzsölés, a fogkrém már csak "tuning", amire ténylegesen nincs szükség. Felnőttnek jó érzés lehet, ha mentolos a lehellete, de még nekik se lenne alapvetően szükségük fogkrémre.

2016. febr. 7. 08:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Sokáig Nenedentel mostam, most viszont bejött a DM saját márkás fogkrémje. Egy pici gombóc az elektromos fogkeféjére, és mossa magának, a végén pedig én átdörzsölöm. Most tanulja a kiköpést. 3 éves lesz.
2016. febr. 7. 10:54
 18/20 anonim ***** válasza:
alig várom, hogy a fiam is 3 éves legyen és moshassa a fogait elektromos fogkefével.
2016. febr. 7. 11:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Gabi 0-3 éves korig fogkrémmel mosom a fogát kezdetektől, nagyon picit teszek csak a fogkefére. Igaz még lenyeli, de annyira minimális az a mennyiség, hogy emiatt nem izgulok még ha van benne egy kevés fluorid is.
2016. febr. 8. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
15-ös: titeket még nem látott fogat mosni? Akkor itt lenne az ideje. Mert egy gyerek utánozva tanul. Akkor könnyebben megértené, mit kell csinálni, és ha elmondod miért, így már megérti.
2016. febr. 8. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!