Rövid ujjú bodyt mikortól adtok a babára? Kisfiam 13 hónapos, de még nem mertem ráadni rövidet.
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 18:41
1/5 anonim válasza:
Magában majd 25 fokban és afelett.
Kislányom szinte egész télen r.ujjú body-h.ujjú felső kombinációban volt.
2/5 anonim válasza:
Az én babám 1éves.Sokszor aludt már abba és nappal is volt már rajta,mikor jobban kellett fűteni.Szerintem még várhatsz vele,bent sincs még olyan meleg,kint meg csalóka az idő.De ha bent ugyérzed jó idő van nálatok akkor nyugodtan.
3/5 anonim válasza:
Bent rovidet adok a rugi alá. Van mikor kint is. Időtől függ. Mostanában jó melegek vannak, én azóta adok kint is rövidet.
4/5 Vilcsianyuja válasza:
Én akkor kifejezetten rövid ujjú body-t adok a babámra, ha hosszúujjú felsőt adok fölé, amúgy egy rétegben majd nyáron fogom alkalmazni.
5/5 anonim válasza:
Sztem adhatsz rá simán, ha adsz rá pulcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!