Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírja a babátok az...

Hogy bírja a babátok az óraátállítást?

Figyelt kérdés
Az én lányom 1 éves, nagyon jó volt a napi rutinunk tegnapig. Ma még csak 1szer aludt szegénykém mert olyan későn ébredt fel reggel, hogy délelőtt nem tettem le aludni na azóta áll a bál. Már a hátamon is csorog a víz, mert nem tudom mi baja, csak ordít. Most már lehet, hogy elszundít lassan de Jaaajj ez a nap
2010. márc. 29. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Tegnap az átállítás miatt semmi baj nem volt...aludt ahogy szokott, csak régi idő szerint. Reggel olyan fél 8 körül kelt, aludt délelőtt, olyan 12:45 felé ébredt. Most letettem, aludnia kellene, utána séta. Remélem elalszik, mert ha nem akkor nehéz esténk lesz:(
2010. márc. 29. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálunk egyelőre maradt minden a "régiben", igaz így kilenckor alszik, és egykor ebédel, de majd menet közben "átállítom" őt is az órához... :-DDD
2010. márc. 29. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Hála égnek mi simán átálltunk :)
2010. márc. 29. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
A baba jól bírja, de annyira fáradt vagyok...
2010. márc. 29. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Olyan jó volt reggel 6 helyett 7-kor kelni. :) Egyébként szinte semmi nem változott. Eddig sem volt szoros napirendünk, nagyjából számolgattam mikor egyen. Ma pl 8kor kelt, 10 kor már aludt is vissza, majd délben kelt. Délben tízóraizott.
2010. márc. 29. 17:17
 6/10 anonim ***** válasza:
hát nálunk is áll a bál, most feküdt le aludni, egész nap nem aludt, eddig bírta, nem tudom mi lesz az esti lefekvéssel :(
2010. márc. 29. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is folyamatosan gondolom az átállást, minden nap 10 perccel korábbra tolom a fürdést, altatást. Elvileg egy hét alatt átállunk. Most még ráérünk, de hogy 1-2 év múlva mi lesz...
2010. márc. 29. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs. minden megy ugyanúgy, mint előtte, csak már mostani idő szerint. Tegnap reggel egyszerűen felkeltettem amikor szoktam. semmi baja nem volt.délbe ugyanakkor aludt el és este is maradt minden a régibe.
2010. márc. 29. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Mind a 2en elég nehezen!Én is álmosabb vagyok és a kisfiam is álmosabb!!:( remélem hamar megszokjuk!2éves a kisfiam:)
2010. márc. 29. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálunk érdekes volt a dolog, tegnapelőtt minden eltolódott egy órával, így a kaják is, a fürdetés és esti lefekvés is, erre tegnap reggel visszaállt a régi időre. Nem is értem. Új idő szerinti reggel 6-kor kelt, kajált, aztán 10-kor kajált, és este is ugyanúgy, mint eddig, fél 8-kor vittük fürdeni. Nem tudom, miből van összerakva ez a gyerek. :D:D

(B)

2010. márc. 30. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!