Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónaposan csak fekszik, nem...

7 hónaposan csak fekszik, nem fordul át egyik oldalra sem, ez így rendben van?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 11:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ennyiből simán lehet hogy semmi baja. Nem láttál belőle annyit, hogy ezt eldönthesd.

A te gyerekeid jóval előrébb jártak, mint kellett volna, de azért még nem az a norma.

2016. febr. 2. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Fontos kérdés hogy soha de soha nem fordult még át? Egyszer se??? Mert ha ha csak egyszer is átfordult akkor a mozdulat megy neki elvileg nincs gond..egyik napról a másikra elkezdhet mindent csinálni. Viszont nem értem h doki és védőnő a szűréseken nem kérdez semmit és nem vizsgál?? Mert ha netán gond lenne arról már tudniuk kellene.. Az én babám hat hetesen megfordult,az állam leesett.. aztán utána semmi hónapokig , majd hat hónaposan kezdett fordulni. Nem aggódtam mert nekem is azt mondták h ha csak egyszer is megfordult már valaha akkor meg tudja csinálni és majd akkor fogja csinálni amikor ő kész rá. Így is lett. Ezért kérdeztem amit kérdeztem.
2016. febr. 2. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Még lehet rendben is, lehet, hogy már képes rá, csak nem akarja és ennyi.

A kiságyban az enyémek sme forogtak, illetve az első - nem mondták el, hogy térben, földön tartsam - és 6,5 hónaposan nyaralni volt, akkor földön volt egész nap szivacsokon és azonnal hasra vágta magát, másnap meg elkezdett gurulni, de csak egyik irányba ment sokáig. Aztán minden begyorsult.

A kisebbet meg a nagyobb miatt nem tudtam a földön tartani, mert eltaposta a másik, ő is csak oldalra dőlöngélt 6 hónaposan, mert nem volt helye sem ingere a mozgásra. A földön aztán ő is beindul.

Szóval nem feltétlenül baj, de egy szakorvosi pl. neurológus ezt el tudja dönteni könnyen. A véleménye nélkül én nem hordanám semmi tornára, előbb a neurológus lássa.

2016. febr. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!