Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azok az anyukák akik úgy...

Azok az anyukák akik úgy érzik később kezdett el mászni a babájuk, az mennyi idősen volt?

Figyelt kérdés

Tudom,már sok mászós kérdés volt,de mindenhol csak azt olvastam,hogy 4-7 hósan mászott a gyermek,most én a másik oldalra lennék kíváncsi.

Köszönöm

2010. márc. 29. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez alapján a fiam nagyon lusta volt és kb. 7 és fél 8 hónap körül kezdett mászni. De 9 hónaposan felállt. De szerintem ez baba függő és nem lehet keretbe foglalni.
2010. márc. 29. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyévesen kezdett mászni a lányom. Örökölte, mert az apukájával mi is "lassú" gyerekek voltunk. Csak pár héttel előtte kezdett felállni és felülni. Addig nyugalom volt... :)
2010. márc. 29. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam 5.5 hónapos.Két hete fordult elősször hasra,azóta rendszeresen csinálja.Arra má rájött,hogy ha elfárad a buksija,akkor leteszi,mert vissza még nem tud fordulni.Ezmiatt nem aggódom,hogy mikor fog mászni,mindennek eljön a maga ideje!Így is olyan hamar felnőnek!Te babád mennyi idős,átfordult má?(G)
2010. márc. 29. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem holnap lesz 8 hónapos a kislányom,és még nem kúszik-mászik.. Annyit már csinál,hogy mondjuk megfordul egy teljes kört hason,hogy ha valamit akar,de nagyon nem teper a dolgokért... Hogy mikor fogja csinálni,nem tudom,de majd elkezdi..! :)

2010. márc. 29. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
11 hónapos a kisfiam és még eszében sincs ilyet csinálni, heti két alkalommal nyúzza dévényes, de rá sem hederít.
2010. márc. 29. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia

Elsején lesz 9 hónapos a lányom, de még nem mászik. Kúszik még csak:-) Szerintem azért nincs elmaradva. Kicsit később kezdi, de az nem baj. Nyugodt baba.

2010. márc. 29. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
10 hónaposan kezdett mászni a kisfiam, 11 hónaposan felállt, 14 hónaposan elindult. Kúszni nem kúszott, csak hátrafelé tolatott.
2010. márc. 29. 10:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.Mi 8-án leszünk 9 hósak,és még mi sem mászunk,kúszik rendületlen és forgással aljut ahova szeretne.Illetve napi 1-2 alkalommal pár ütem erejéig kutyázik,de ez már 2 hete megy kb.azóta nem sűrűsödött,felülni magától még nem tud,de ül egyenesen mint a cövek/ahogy a védőnő mondta).Nem idegeskedek rajta,nagy baba 9,7 kg és 74 cm,védőnő szerint minden oké vele,csak már kíváncsi voltam a másik oldalra is,nem csak a mindent korán kezdőre.Szerintem mindenki szépen halad,de tényleg vannak különbségek.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat.

2010. márc. 29. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!