Ket hetes ujszulottem mindig ejszaja van fent, a nappalokat az eves, furdes, pelenkazas kivetelevel atalussza, ejjel viszont 2 szopi kozott utana is picit meg, osszesen kb 3-4 orat fent van. Tudok rajta valtoztatni?
Csak a tapasztalatomat tudom leírni. Ez a része, amit írsz teljesen normális, hogy éjjel és nappal cserélődik még.
Azt tudod csinálni egyelőre csak, hogy éjszaka nem kapcsolsz villanyt és ha nem kakis, vagy nincs nagyon megtelve a pelusa, akkor nem cseréled ki neki. Enni kap és altatás - akár magadra téve, előre hátra dölöngélve, akár a kiságyba visszatéve, ahogy nem sír - most még tök mindegy, hogy hogyan, csak visszaaludjon.
Nekem ezek több gyereknél is beváltak, mondjuk egyik sem volt nehéz eset babának, 1 hónaposan aludtak már éjjel 8-10 órát, de az eleje náluk is ilyen volt, amit írtál.
A sírást nem tudom, a hasfájós rész, ha lesz, akkro kb. mostanában fog kezdődni. A sírás lehet attól is, hogy éhes, nem eszik eleget, nem elég tápláló a tejed neki stb. Vagy attól is, hogy pukis, nem tudja emészteni még a tejcukrot. MAjd ki kell találnod, miért sír. Általában azért szoktak, mert éhesek, vagy emésztés, vagy nem tud még elaludni magától és kínlódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!