Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzási ínyfájdalomra mit...

Fogzási ínyfájdalomra mit lehet adni a babának? 3 hónapos lesz pár nap múlva a kicsikém.

Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Chamomilla vulgaris, ez egy homeopátiás bogyó. Ez nálunk és a környezetemben is bevált. Valamint adj neki "rágókát", ami gumiból van (lehet ilyeneket kapni pl a tescoban is láttam) azt rágja és közben masszírozza a kis ínyét.
2008. szept. 17. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Hogy kell beadni a Chamomillát? Evés előtt? Az enyém még nem akar rágni, próbáltam a szájába adni rágókát, de kitolja.
2008. szept. 17. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Chamomilla 15 ch.10 percel előtte utána ne adj neki semmit.Kiskanálnyi vízben old fel,de fémhez ne érjen,és csakis közvetlenül a kanálba rakd bele a bogyókat.pár perc alatt feloldódik.Naponta adhatod neki 3x,de majd ha beindul igazán akkor akár 2-3 óránként.Van még a viburcol kup is az is nagyon jó,de azt hagyd mire nagyon jön neki.
2008. szept. 17. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a Dentinox gél vált be.
2008. szept. 17. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi Dentinox gélt használtunk, de nem mindig jött be. A homeós golyók sajnos egyáltalán nem váltak be. Ha nagyon fájlalta, Panadol Baby szirupot adtam neki, de persze nem rendszeresen. Ezenkívül hűthető rágókát adtam neki, amit rágott is egyfolytában, vagy egy textilpelus csücskét csócsálta.
2008. szept. 18. 08:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a Panadol szirup csak 3 hónapos kor után adható. Előző voltam.
2008. szept. 18. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A Dentinoxot pillanatok alatt lenyalja, és akkor már nem ott hat, ahol kellene. Mi Nurofent adtunk a gyerkőcnek, bevált. Biztosan jó a Panadol is, nem próbáltuk, mert nem akartuk keverni a szereket.
2008. szept. 18. 09:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!
2008. szept. 18. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!