Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb. hány fokig adjak sapkát a...

Kb. hány fokig adjak sapkát a Kislányomra, ha kimegyünk sétálni? Most 5,5 hónapos.

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ilyen jó időben kell-e neki még a sapka vagy sem. Eddig mindig kapott.
2010. márc. 28. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 7 hónapos és én még adok rá sapit egy kis vékony tavaszi sapi, vagy kis kendőt az időtől függ.
2010. márc. 28. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

A csecsemőkre (foktól függetlenül) mindig kell sapka! Télen vastag, ilyenkor tavasszal pamut, átmeneti nyáron pedig kendő vagy kalap.

Én így tudom és igy is csinálom.

A fiam már elmúlt 2, na őrá már most nem adok átmenetit, de van h baseball sapkát megtüri a fején.

Nyáron azért rajta is lesz kalap.

2010. márc. 28. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp kell rá sapka! Jóval nagyobb gyerekre is kell,mert szeszélyes még az idö és nincs még 20 fok se és a szél is fújdogál! Esetleg nyáron szélcsendben nem kell.
2010. márc. 28. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk olyan szeles az idö hogy két éves kislányomra is adok még egy átmeneti kissapit nehogy huzatot kapjon a füe.Tavaly igy jártunk aztán mehettunk egy honapig fülészetre.

Nyolchos kisfiamra is adok ha csak kicsit lengedezik akkor is fülvédöt mert nem szeretnék vele is rohangálni fülészetröl fülészetre.

2010. márc. 28. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 28. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!