Kb. hány fokig adjak sapkát a Kislányomra, ha kimegyünk sétálni? Most 5,5 hónapos.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ilyen jó időben kell-e neki még a sapka vagy sem. Eddig mindig kapott.2010. márc. 28. 17:24
1/5 anonim válasza:
Az én kislányom 7 hónapos és én még adok rá sapit egy kis vékony tavaszi sapi, vagy kis kendőt az időtől függ.
2/5 anonim válasza:
A csecsemőkre (foktól függetlenül) mindig kell sapka! Télen vastag, ilyenkor tavasszal pamut, átmeneti nyáron pedig kendő vagy kalap.
Én így tudom és igy is csinálom.
A fiam már elmúlt 2, na őrá már most nem adok átmenetit, de van h baseball sapkát megtüri a fején.
Nyáron azért rajta is lesz kalap.
3/5 anonim válasza:
Mindenképp kell rá sapka! Jóval nagyobb gyerekre is kell,mert szeszélyes még az idö és nincs még 20 fok se és a szél is fújdogál! Esetleg nyáron szélcsendben nem kell.
4/5 anonim válasza:
Nálunk olyan szeles az idö hogy két éves kislányomra is adok még egy átmeneti kissapit nehogy huzatot kapjon a füe.Tavaly igy jártunk aztán mehettunk egy honapig fülészetre.
Nyolchos kisfiamra is adok ha csak kicsit lengedezik akkor is fülvédöt mert nem szeretnék vele is rohangálni fülészetröl fülészetre.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 28. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!