Áron vagy Ábel? Melyik jobb?
Figyelt kérdés
Melyiket hogy lehetne becézni?2016. jan. 27. 09:59
1/10 anonim válasza:
Pont ez a két kedvenc fiúnevem. :))
Áron: Ari, Áronka, Ári, Ármi
Ábel: Ábelka, Ábi, Ábika
2/10 anonim válasza:
Nekem az Áron nagy kedvenc. Árcsi, Roni a becézések.
3/10 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, de az Ábel lágyabb a fülemnek. Becézni nem feltétlen kell. Az sem biztos, hogy a névből jön majd a becenév.
4/10 anonim válasza:
Áron nekem is a kedvencek között van, főleg Ári becézéssel.
Az Ábel is nagyon tetszene, de arra a bátyámék lecsaptak :)
5/10 anonim válasza:
Áron a fiam, de nem becézzük. Szerintem így szép. Esetleg Áronka, ha nagyon elszalad velünk a ló. :)
6/10 anonim válasza:
Mindkét név tetszik, annyira, hogy Ábel a kisfiam neve. Ábelka, Ábelke, Ábi, Bábi, Ábibaba, stb. a becézés nálunk.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. jan. 27. 12:36
8/10 anonim válasza:
Egyik sem jobb, vagy rosszabb, egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik tetszik jobban. Mindkettő jó szerintem, nálunk az Áron volt listás, és én azt választanám. Rorónak becéztem volna, lehet, emiatt nem ment bele a férjem :D
9/10 A kérdező kommentje:
Abból màr kijön a Róka is 😃
2016. jan. 27. 14:42
10/10 anonim válasza:
Áron és Ábel bibliai név, héber eredetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!