Tejpép gyümölcsbe?
Figyelt kérdés
Ha a tejpépet nem vízel készítem hanem a port gyümölcsbe keverem úgy eheti a 10 hónapos?2016. jan. 26. 18:42
1/8 anonim válasza:
nem, azt nem tudod víz nélkül megcsinálni. fordítva lehet a tejpépnél, abba teszed a gyümölcsöt.
egyébként 10 hónaposan biztos kell sűríteni a gyümölcsöt? 10 add, délbe ebédeljetek, akkor nem kell elrontani a jó ízeket :) már ha nem azért teszed, mert egyébként nem enné, akkor bocsánat, hogy leírtam ezt :)
2/8 anonim válasza:
Én volt hogy gyümölcsbe kevertem (bébiétel) egy kicsit hogy sűrűbb legyen, semmi baja nem lett tőle, ízlett neki.
3/8 anonim válasza:
Én tejpépet csak eleinte adtam vízzel készítve, később rájöttem hogy gyümölcshöz (akár üveges, akár villával-mixxel szétnyomott gyümölcshöz) is szuper és onnantól csak úgy csináltam. Sőt, gyümölcsléhez is kevertem.
4/8 anonim válasza:
sinlacot volt hogy belekevertem de akkor higitottam is rajta vizzel mett olyan tomeny volt h ugy nem adtam volna neki...
5/8 anonim válasza:
Csokis vagy kekszes tejpépet is lehet vagy csak inkább a natúrt?én eddig vízzel csináltam,de már nem igazán akarja így megenni,pedig van még itthon pár doboz.
6/8 A kérdező kommentje:
Én sztracsatellásat keverek.Máshogy nem eszi meg csak gyümibe
2016. jan. 27. 08:57
7/8 anonim válasza:
Üvegesbe teszed?hány kanállal?milyen gyümölcsbe?én is kipróbálnám.szereti a babád?
8/8 A kérdező kommentje:
Tettem már üvegesbe is meg turmixolt gyümibe is.2-3 babakanállal teszek kb 100grammhoz.
Csak így fogadja el a tejpépet és híznia kellene :\
2016. jan. 27. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!