7 hónapos babátok mit és mennyit gagyog?
Figyelt kérdés
7 hónapos múlt a kisebbik lányom, és még szinte semmi...A nagyobbik lányom nagyon sokat gagyogott, de a kicsi nem igazán akar. Születésekor volt a kórházban hallásvizsgálat, szóval elvileg azzal nem lehet gond, bár nem tudom abban mennyire lehet megbízni. De szerintem nincs a hallásával gond. De semmi ilyesmi, hogy bababa, mamama stb. nem hagyja el a száját. Kicsit aggaszt...A mozgása sokkal jobb, ügyesen kúszik 1 hónapja, és lassan szerintem mászni fog, járunk dévényeshez és azt mondta hogy nagyon erős baba, szépen fejlődik. Csak a gagyogás aggaszt...2016. jan. 25. 20:38
1/6 anonim válasza:
ahogy a mozgásejlődés kerül előtérbe, addig a beszéd alább szokott hagyni, teljesen természetes
kúszás, mászás, felállás, járásra edz mostanság.
2/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is 1.-én lesz 7 hónapos a kisfiam, és nekem is ez a gondom. :( "köpköd ",meg ad ki hangokat, meg kacag,de az az igazi gagyogás nincs. :(
3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, lehet benne valami hogy a mozgásra koncentrál most inkább, de korábban se volt jellemző a gügyögés nála. Egy egészen rövid időszak volt, amikor csinált olyasmit ami gügyögésnek nevezhető.
A neten azt írják a hét hónapos babákhoz, hogy már megjelennek a két szótagú gügyögések pl. dada-mama-baba stb. , és "fáradhatatlanul hablatyolnak" a babák. A védőnő azt mondta legutóbb, mikor itt volt hogy 6 hónapos korig kell beindulni a gügyögésnek, na hát még nyoma sincs.
2016. jan. 26. 12:56
4/6 anonim válasza:
Szia
Hogy alakult a beszédfejlődése?
Az én fiam is ugyanez az eset
5/6 anonim válasza:
Szia! Utolsó nektek hogy alakult? Most jelenleg nálunk is ugyan ez a helyzet.
6/6 anonim válasza:
Sziasztok. Régi kérdés, de ha van még itt valaki mi a helyzet? Elkezdett gagyogni, mi történt? Mi is ebben a cipőben járunk, nagyon aggaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!