Bolti katalógus lista mit vehetek?
Virslit a lidl-bol ajanlom. 93%-a hus
Joghurtból jobb a natúr es magad összekeverni valami gyümölccsel. De a cserpest is eheti, foleg mivel most kb csak banán es khaki gyümölccsel tudod keverni. En babam nem szereti a naturt.
En mostanaban kostoltatom jol átsütött rantottabal. De nem ízlik neki. Gondoltam h a torta miatt igy keszitem a fehérjére.
Melyfagyaszztott zöldség mindig van itthon.
Karaván snack, fonott korbacska sajt - ezeket is szereti.
Igazabol lassan tenyleg barmit ehetnek. Fuszerezesbol jobb a zöldfűszer mint a so, bors
Kekszbol a Safari kekszet szereti (milupa)
Szoktam adni felbe v negyedbe vágott mazsolát, aszalt áfonyát. Imádja csipegetni, es egyedul megeszi mar reg óta. Csak lerakom ele a kos darabkakat
Meg nalunk alszik a babaöbölben. 11 hónapos.
Most ennyi jutott eszembe. Remelem tudtam segiteni
-Túrórudit sokáig nem adtam, mert abban is van mindenféle adalékanyag. Sima túró+gyümölcs
-Natúr joghurt az mehet, igen, bármilyen gyümölccsel, amit evett már
-Az alma és a birsalma teljesen más gyümölcs.
-Virslit még nem adnék ilyen korán. Tudod, hogy készül?...
-Uborkát, csak kígyóuborkát. Miért, mi mást? Savanyúságot?
-Borsó (és mindenféle zöldség). Nyilván a friss a lehető legjobb. Ha nincs, akkor mirelit. A konzerv tele van tartósítószerrel.
-Kukoricapehely: bármilyet
-Keksz: és a Detki bio babakekszet adtam, az tojásmentes.
Igen, fokozatosan kezdtem szoktatni az 1 évtől való ételekhez, 1 éves kora UTÁN!
Tojást a szülinapja környékén adtam neki tojásleves formájában.
A rácsos kiságyat másfél éves korában cseréltk leesésgátlósra, mert mindig sírt amikor felkelt, hogy ki akar jönni, de mászni (szerencsére) egyáltalán nem mászott. Külön szobában alszik születése óta.
Ja, és kötekedők és beleszólók mindig lesznek, teljesen mindegy, hogy csinálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!