8 hetes babánk még mindig a kezünkben alszik csak el, mikor fog egyedül elaludni?
Megint első vagyok...
Igen igen ez nálunk is így volt azért is írtam,hogy inkább 20x is bementem hozzá vissza adni a cumit amikor ilyen kicsik voltak,mert ilyenkor még sokszor kiköpik,közben meg tettszik nekik a cumi... :)
Próbáld ki így ahogy írtam,hogy lefekteted puszi stb és onnantól már nem veszed fel a kezedbe,mindig csak annyira mész be hogy vissza adod neki a cumiját...
Szerintem ennyi idősen ez még normális, hogy nem alszik el egyedül :)
Egyébként nekünk kb. 2 hós volt a baba, amikor el kezdte nézegetni az ágya fölé helyezett forgót, plüssöket, hallgatta a zenét. Egyedül hagytam (nem sírt, max. ha nem büfizett ki rendesen) elnézelődött, majd elaludt. A mai napig így alszik el egyedül, ha van valaki a kiságynál akkor egyáltalán nem is hajlandó aludni, mert akkor felpörög, nevet, produkálja magát, akár milyen fáradt :).
Én kezdettől letettem az ágyába este, hogy magától aludjon el. Kicsit hagytam sírni, megütögettem a fenekét vígasztalásképp. Megsimogattam, de nem vettem fel. (Ha negyon ordított, akkor felvettem, aztán amikor megnyugodott, vissza.
Nappal többnyire egyedül alszik el, de van, hogy kézben, vagy rajtam, de rá akartam szoktatni, hogy este, éjjel magától is menjen a dolog. Pont azért, hogy ne kelljen órák hosszat sétálni vele későn, meg ilyesmi. Sikerült. Most 4 és fél hónapos és kb 2 hetes korától magától alszik el az ágyában.
Plusz a hasfájós időszakában megszerette a hason alvást, így a pózból is tudja, hogy mi jön. Meg a sötétből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!