Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hetes babánk még mindig a...

8 hetes babánk még mindig a kezünkben alszik csak el, mikor fog egyedül elaludni?

Figyelt kérdés
Ha nem vesszük fel elaltatni, kb. 30 perc játék után teljesen bepörög, nagyon jár keze-lába, elfárad, ásítozik, nyöszörög, sír(na). Ha túl sokáig játszik, még sírni is szokott a kezünkben az álmosságtól. Már most is elég nehéz, ha nehezen alszik el, akár félórát is sétálni kell vele, már fáj a kezem és a derekam is. Akinek hasonló a babája, mikor tudott egyedül elaludni és hogyan tudnám nálunk is kialakítani? Mit tehetnénk?
2010. márc. 27. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a cumi vált be... Nem tudom Te mennyire akarnád/ nem akarnád rászoktatni,nekem mind a két lányomnál nagyon bevált.Igaz amikor ilyen picik voltak inkább 20x is vissza mentem a szobájába,de csak annyira hogy visszaadjam a cumit és nagyon hamar,nagyon ügyesen megtanultak egyedül aludni... :) Soha nem volt sírás alváskor!
2010. márc. 27. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:
A cumit már régóta "használjuk", de van hogy nem kell neki. A kezünkben is van hogy ki kell támasztani a szájába, csak úgy marad bent neki, de közben meg igényli. Nem szipozza, csak nyámnyog rajta sokszor. Éjjel is úgy szokta, odafordul a rácsvédőhöz, az tartja benn a szájában a cumiját.
2010. márc. 27. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Megint első vagyok...

Igen igen ez nálunk is így volt azért is írtam,hogy inkább 20x is bementem hozzá vissza adni a cumit amikor ilyen kicsik voltak,mert ilyenkor még sokszor kiköpik,közben meg tettszik nekik a cumi... :)

Próbáld ki így ahogy írtam,hogy lefekteted puszi stb és onnantól már nem veszed fel a kezedbe,mindig csak annyira mész be hogy vissza adod neki a cumiját...

2010. márc. 27. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi idősen ez még normális, hogy nem alszik el egyedül :)

Egyébként nekünk kb. 2 hós volt a baba, amikor el kezdte nézegetni az ágya fölé helyezett forgót, plüssöket, hallgatta a zenét. Egyedül hagytam (nem sírt, max. ha nem büfizett ki rendesen) elnézelődött, majd elaludt. A mai napig így alszik el egyedül, ha van valaki a kiságynál akkor egyáltalán nem is hajlandó aludni, mert akkor felpörög, nevet, produkálja magát, akár milyen fáradt :).

2010. márc. 28. 05:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Én kezdettől letettem az ágyába este, hogy magától aludjon el. Kicsit hagytam sírni, megütögettem a fenekét vígasztalásképp. Megsimogattam, de nem vettem fel. (Ha negyon ordított, akkor felvettem, aztán amikor megnyugodott, vissza.

Nappal többnyire egyedül alszik el, de van, hogy kézben, vagy rajtam, de rá akartam szoktatni, hogy este, éjjel magától is menjen a dolog. Pont azért, hogy ne kelljen órák hosszat sétálni vele későn, meg ilyesmi. Sikerült. Most 4 és fél hónapos és kb 2 hetes korától magától alszik el az ágyában.

Plusz a hasfájós időszakában megszerette a hason alvást, így a pózból is tudja, hogy mi jön. Meg a sötétből.

2010. márc. 28. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nappal nálunk is van olyan, hogy olyan sok mindent figyel, hogy nem akar aludni, aztán bepörög. Ennek megelőzésére is működik a hasra tevős - popsi veregetős elaltatás, de csak azért, mert megszokta, hogy este így megy.
2010. márc. 28. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!