Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól rugalmasabbak a...

Mikortól rugalmasabbak a kisgyerekek az esti lefekvést illetően?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy milyen idős korukban jön el az az idő, hogy nem kell feltétlenül ragaszkodni a megszokott lefektetési időponthoz. A kisfiam most 16 hónapos, de ha nem kezdjük el este 8-kor a fürdést és nem tud elaludni kb. 3/4 9-ig, akkor akár 1-1,5 órát is szenvedünk az altatással.

Mikor lesz egy kicsit rugalmasabb az esti rutin?

2010. márc. 27. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 2 éves korban jött el az az időszak hogy mindent kitalál hogy ne kelljen aludni menni... :) Éhes szomjas pisis,ami létezik mindennel bepróbálkozik,tehát most már mondhatom rugalmasabbnak az estéket! :D
2010. márc. 27. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Málunk is két éves volt mikor elkezdte.

Éhes vagyok szomlyas vagyok itt fáj ott fáj.Ez a baj az abaj.Még egy mesét.stb.Szoval nálunk már kinlodás minél késöbb akarjuk letenni annál több mindent talál ki.Ha nyolckor alvás akkor tizig kitalálgatja mi a gond.

2010. márc. 30. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem ez még nagyon sokára, majd ha kamaszodik. Addig megvan az esti fekvés ideje, mert gondolj csak bele, egy kisiskolás sem akar lefeküdni, mert játszana, de te tudod, hogy muszály neki aludni, mert holnap kelni kell , suli van. Szóval azt ne várd, hogy mostanában lesz ez rugalmasabb...

Inkább tanítsd meg egyedül elaludni, akkor nincs ilyen gond, és kezdj el 8-kor fürdetni, ahogy annak rendje van. Ez szerintem nem olyan nagy ár a gyerekért...

2010. márc. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!