Miért köpi az ételeket és a folyadékot? Eddig nem csinálta!
Most 10,5 hónapos, és 1 hónapja nem hízik. Állandóan cicizne, amit már letiltottam nappal 2-re, még így is éjszaka 3-szor kéri! Ami nem baj, ha mellette enne is, de mindent kiköp! A kedvenc ételeit is! Folyadékot semmit nem iszik meg, pedig már pohárból ivott fél decit 7 hónaposan, de az elmúlt 1 hónap már kiakaszt! Anno 1 hete be is vittem infúzióra a kórházba, mert ráadásul el kapta a kalici vírust, aminek köszönhetően összekötötte az étkezést a hányással! Nagyon reménytelen a helyzetünk így! Eléggé elkeseredtem!
9,4 kg már 1 hónapja, és annyira kéne az energia, mert már 20-30 lépést is megtesz a lakásban, és odakint cipőben is egyre ügyesebb! Heteken belül szaladgálni fog, és ha nem jövök rá a titok nyitjára, akkor egyben fogyni is!
Volt valaki hasonló cipőben, talált rá megoldást? Annyi technikáról olvastam, jelenleg is alkalmazok egyet belőle, de ha kiköpi a szilárd és folyékony ételt, azzal nem tudok mit kezdeni.
Ötlet, tapasztalat????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!