Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért köpi az ételeket és a...

Miért köpi az ételeket és a folyadékot? Eddig nem csinálta!

Figyelt kérdés

Most 10,5 hónapos, és 1 hónapja nem hízik. Állandóan cicizne, amit már letiltottam nappal 2-re, még így is éjszaka 3-szor kéri! Ami nem baj, ha mellette enne is, de mindent kiköp! A kedvenc ételeit is! Folyadékot semmit nem iszik meg, pedig már pohárból ivott fél decit 7 hónaposan, de az elmúlt 1 hónap már kiakaszt! Anno 1 hete be is vittem infúzióra a kórházba, mert ráadásul el kapta a kalici vírust, aminek köszönhetően összekötötte az étkezést a hányással! Nagyon reménytelen a helyzetünk így! Eléggé elkeseredtem!

9,4 kg már 1 hónapja, és annyira kéne az energia, mert már 20-30 lépést is megtesz a lakásban, és odakint cipőben is egyre ügyesebb! Heteken belül szaladgálni fog, és ha nem jövök rá a titok nyitjára, akkor egyben fogyni is!

Volt valaki hasonló cipőben, talált rá megoldást? Annyi technikáról olvastam, jelenleg is alkalmazok egyet belőle, de ha kiköpi a szilárd és folyékony ételt, azzal nem tudok mit kezdeni.

Ötlet, tapasztalat????

2010. márc. 27. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem értem miért tiltod le a ciciről?Ha neki most épp az esne jól?Lehet,hogy megviselte őt is a betegség,vigasztalódni szeretne,szüksége van rád.Szerintem engedd neki,lehet,hogy ezzel így lassan-lassan az étvágya is visszajön.Az állandó hányás után nekem se kellene az étel.
2010. márc. 27. 22:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem a ciciről akarom letiltani, hanem szeretném, ha egyéb teljes értékű táplálékot, folyadékot is elfogadna, hisz 600-700 ml anyatejci azért lássuk be kevés egy ekkora babónak! Pluszban még 500 gramm egyéb táplálékra is szükség lenne, de minimum 300 gr.ra, de a kisfiam jó ha 200-at...:)
2010. márc. 28. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Huhhh, az elébb már kiborultam! Elviszem doktorhoz, kérek egy teljes vérképet! Ez nem lehet normális, hogy egy eddig jól evő gyermek minden ételt kiköp! Vérszegénység, vashiány is lehet mögötte!
2010. márc. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!