Megvárjátok 10-12 hónapos babánál hogy jelezze ha éhes, vagy 3-4 óránként megkínáljátok a soron következő étellel?
ohhhh, ha jelezné....Csak azt jelzi, ha szopizni akar, egyébként meg hiába tunkolok bele akármit csak kiköpi! Az elmúlt pár héten teljesen visszafejlődött étkezések terén! Kijött az első 4 foga és azóta nem eszik! Már inkább ráhagyom, mert nem akarom, hogy megundorodjon a kajálástól....bár már lehet késő, mert ha meglátja a partedlit és a kiskanalat már sír! :((((((((((( Nagyon elkeseredtem! Már egy hónapja nem eszik, nem hízik! 9,4 kg 10,5 hónaposan és el sem tudom képzelni, hogy valamikor visszatér az étvágya!
Egyébként 2féle elv létezik:
1. Pontos napirend, reggeli, tízórai,ebéd, uzsonna, vacsora meghatározott időpontokban
2. Meg kell várni, amikor éhes lesz a pici, és akkor kínálni, mert akkor a későbbiekben is csak akkor eszik,ha éhes, így nem lesz zabagép!
Neked melyik szimpatikusabb??
Én most a 2.-st gyakorlom, mert amúgy sem enne 3-4 óránként. AKik szopiztatnak általában ez jön be, mert a szoptatás is igényszerinti ugyebár.
A tápszeres étkezésnek viszont pontos napirendje van, így ott az elsőt is lehet végezni, hisz megszokta az időrendet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!