Tapsolni és simogatni. Most tanuljuk a pápát:) Persze még néha elrontja:) És próbálom megtanítani, hogy építsünk, ne romboljon (egyenlőre esélytelen, az építés nem tetszik, csak a ledöntés). Megtanítottam a fenekére esni, mert felállásból állandóan hanyatt dobta magát, aztán ordított. Mára nagyon ügyesen huppan a fenekére.
Próbálom arra is megtanítani, hogy háttal másszon le az ágyról, különben lepottyan, de még ezt sem igazán érti, mindig arra akar menni, amerre a feje áll, de nem adom fel:)
ҝ
2010. márc. 27. 21:28
2/10 anonim válasza:
Kislányom pápázik, nem esik el felállás után, hanem leguggol, leül. A tapsolást szeretném most, de egyenlőre csak ott tartunk, hogy nem szorítja ökölbe a kezét ha tapsiztatom. A puszilást egyfolytában tanítom neki, de az még mindig csak suttogás meg brümmögés :)
2010. márc. 27. 22:03
3/10 anonim válasza:
Tud süti süti pogácsázni (tapsol a két kezével) meg ha akar pá pá-t int. Megért már egy csomó dolgot, hogy pl hol a macska, vagy a könyveiből is felismeri az állatokat, a kedvence a katicabogár, és arra már 1 ujjal rámutat, meg tudja hogyan kell valamit pl cumit egy dobozba beletenni, meg kivenni. Érti azt is hogy nem szabad, de egyelőre nem foglalkozik ezzel :) ja és ő is fejjel lefelé akar lemenni az ágyról.
2010. márc. 27. 22:11
4/10 anonim válasza:
Második vagyok, azt elfelejtettem, hogy a nyomógombokat megnyomja egy ujjal, pl. a tanuló kutyán vagy a számítógépet bekapcsolja.
2010. márc. 27. 22:17
5/10 anonim válasza:
8 hónaposan felismeri az állatokat és rámutat?Újjabb csodagyerek... :S
Már semmin nem csodálkozom ezen az oldalon.
2010. márc. 28. 09:06
6/10 anonim válasza:
Nagyon igaza van az előttem szólónak!!!!
2010. márc. 28. 09:10
7/10 anonim válasza:
Jah, durva...az én fiam is 8 hós, de nem pápázik, nem tapsol, és nem kapcsolja be a számítógépet, ugyan a FP kutyát be tudja, de hát ráfekszik és megszólal....
Pedig sokat foglalkozok vele és járunk a ringatóba is, ilyenkor kicsit elbizonytalanodom, hogy tényleg vannak ilyen szuper gyerekek?! Akkor csak az én fiam nem az??
2010. márc. 28. 09:35
8/10 A kérdező kommentje:
Hát az én kislányom sem csodagyerek! Nem int pápá-t még sajna,pedig már régóta tanuljuk,és nem is tapsol. Viszont nagyon ügyesen sír,ha valamit el akar érni,pl:vegyem fel :-)
2010. márc. 28. 17:35
9/10 anonim válasza:
Látjátok ezért nem is merek már válaszolni ezen az oldalon. Ugyan miért hazudnék? Második vagyok. Kezdem unni ezt az egészet, pedig míg terhes voltam imádtam ide járni........a gyerekek sokmindenkit megszédítenek........eluralkodik az irígység.......pedig minden gyerek megtanul mindent előbb-utóbb.
2010. márc. 28. 19:13
10/10 anonim válasza:
3. vagyok, aki jól le lett pontozva...
Hát igen, nekem hálistennek ilyen "csodagyerekem" van, akire büszke is vagyok!!!!!!! elhinni nem muszáj, de ez van, biztos volt kitől örökölnie, hogy ilyen okos :D :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!