Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan készítsem a meggyet a...

Hogyan készítsem a meggyet a babámnak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a kimagozott befőttet lecsöpögtettem,majd turmixoltam és utána vagy magában vagy párolt csirkemájjal,csirkemellel,burgonyával vagy csak tápszerrel keverve adtam neki.
2008. szept. 17. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem jó sok meggyet, amikor lehetett kapni, azt k imagoztam, megfőztem hússal, tettem bele pici fahéjat, behabartam joghurttal (persze ez már nagyobb babának jó, aki már ehet habart ételt), és leturmixoltam. Nagyon szerette a fiam. Meg turmixolva tettem nyersen joghurtba, túróba is, azt is nagyon szerette, de ahhoz én egy nagyon pici cukrot is tettem neki, mert savanyú volt. Olyat is csináltam, hogy leturmixoltam, és gézen átnyomkodtam, így lett egy csomó meggylé, amit vízzel higítva adtam, na az volt a kedvenc ital, abból még egy egész üveggel van a hűtőben. Meg tettem el magozva, fagyasztóba is.
2008. szept. 17. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én lepaszíroztam, hogy a héja ne menjen bele és főtt, tört krumplival pl csináltam. Ha már nagyobb főzeléknek habarva pl.
2008. szept. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!