Átlapolós vagy sima, alulpatentos body jött be nálatok?
Figyelt kérdés
Gondolkozom, melyikből vegyek. Sima alulpatentosból van már, de még jó lenne pár darabot venni, nem tudom, hogy érdemes-e ezeket az átlapolós, sok patentosakat venni, amit nem kell a fején áthúzni.
Úgy van a nyaka kialakítva, hogy könnyedén át tudod húzni rajta. Szerintem jó, mert peluscserénél úgyis csak alulról vetkőzteted.
2016. jan. 21. 11:42
2/10 anonim válasza:
Volt ilyen is, olyan is. Mindkettőnek van előnye-hátránya, úgyhogy összességében nem éreztem érdemi különbséget.
2016. jan. 21. 11:43
3/10 anonim válasza:
Nekünk újszülöttként az átlapolós jobb volt. Nagyon sírt, ha a másikat áthúztam a fején.
2016. jan. 21. 11:44
4/10 anonim válasza:
Mindkét fajta van, én a sima alulpatentost szeretem jobban, két másodperc amíg áthúzom a fején, cserébe pelenkacserénél egyszerűbb. Meg könnyebb vasalni.
2016. jan. 21. 11:46
5/10 anonim válasza:
Ha sírt volna öltöztetésnél, valószínű az átlapolóst preferálom, de a lányomnak semmi baja nincs a fejen áthúzással.
2016. jan. 21. 11:47
6/10 anonim válasza:
Nálunk újszülöttként sokkal jobban bevált az átlapolós, lényegesen egyszerűbb volt ráadni, mint a fejen áthúzóst.
2016. jan. 21. 12:18
7/10 anonim válasza:
Alulpatentosunk volt csak. Szerettük, semmi gond nem volt a fejen áthúzással.
2016. jan. 21. 12:45
8/10 anonim válasza:
Egy-két darab átlapolósunk volt, jobban szerettem mint a sima patentosat, könnyebb volt öltöztetni.
2016. jan. 21. 13:00
9/10 anonim válasza:
Én mindkettőt szerettem,de a férjem az átlapolóssal mindig bajlódott :D
2016. jan. 21. 13:09
10/10 anonim válasza:
újszülöttnek átlapolós, később a vállon és alul patentos (pl. H&M) jött be. A vállon csak átfedéses nekün kmind kinyúlt, amikor kúszott mászott és később az átlapolós is. Mind lógott a vállán, belógott a mellkasán, ha megtelt a pelus.
A másodiknál már nem kísérletezgetek, Auchanos átlapolós 62-es volt újszülöttként, de most már az összes többi H&M vállon és alul patentos csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!