Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lesett a 6honapos babam az...

Lesett a 6honapos babam az ágyról Nagy baj van?

Figyelt kérdés
Leesett a babam AZ agyrol! Olyan gyorsan torrent hogy elkapni sem tudtam. Babahordozoban volt AZ agyon.. Ugykifordult belole es rogton a foldon landolt. Hatara esett es a fejet beutotte.. :( negativ kommenteket nem kerek! Tudom hogy hibat kovettem el. Azthittem szivrohamot kapok! MIT tegyek? Vigyem orvoshoz? Megneztukva mozgasat es a szemeit Minden rendben van eddig. Kerlek segitsetek!!!

2016. jan. 21. 10:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
mienk nem hanyt. rogton megneztuk a szemeit. fogasat tartasat.
2016. jan. 21. 15:49
 12/15 A kérdező kommentje:
ahogy leesett elkezdett sirni
2016. jan. 21. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt írtad miután leesett 5 mp múlva sírt. Az ilyenkor sok idő, az nem azonnali felsírás. És mivel nem magáról az ágyról, hanem az ágyon lévő hordozóból, ai még plusz magasság esett én nem kockáztatnék. Komolyan mondom, inkább 2szer feleslegesen vidd be, mint hogy később legyen baj. Fejsérülésnél órákkal később hirtelen romolhat az állapot, ha belül vérzés vagy vizenyő van.
2016. jan. 22. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Azóta minden rendben?
2016. jan. 23. 21:52
 15/15 A kérdező kommentje:
igen koszonom! :)
2016. jan. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!