Nagy baj, ha 7 és fél hónapos kislányomnak nem adtam még húst?
Figyelt kérdés
Főzelékeket csak pár napja eszi meg, eddig csak gyümit evett. Még odáig nem jutottunk el, de most ijesztgetnek. Nem lesz baja, ha csak most kezdem el??2008. szept. 17. 14:40
1/2 anonim válasza:
Ugyan mi baja lenne.Rá ér vele,semmiről nincs lemaradva,hiszen egész életében azt fogja enni,amit most még csak ízlelget.
2/2 anonim válasza:
Az én fiam is hét és fél hónapos és pont most majdnem ugyanezt a kérdést akartam feltenni. Az én fiam mondjuk már evett vett babaételt, amelyben volt hús, de talan ha 5-ször eddig, pedig kb. öt hónapos korától már kap általam készített főzelékeket. Szerintem semmi baja nem lesz, ha csak most kezdesz neki husit adni. Én mostantól megpróbálok többször adni neki husit, de nem azért mert aggódok, hanem azért, mert így legalább változatosabbá tudom tenni az étrendjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!