Eddig jó alvó babám, aki sírós sem volt, hirtelen mindig sír, de miért?
Miért kéne kibírnia 4 órát? 8 hetes, könyörgöm!
Ha anyatejes lenne, lehet egész nap rajtad lógna!
Hány kiló egyébként? Attól függ, hogy valóban "rengeteg"-e a 900 milli.
ha 5,5, akkor a 900 máris nem rengeteg
testsúlykilogramm*120-150 ml/kg=napi össz bevitel milliben
Enni az enyém is így evett 8 hetesen.
Igaz neki kicsit más volt a helyzet de kifejezetten sírós baba lett, azt vettem észre, hogy ha a mosolygásból egy pillanat alatt átmegy sírásba, akkor túl van ingerelve. Emlékszem korábban egyáltalán nem volt ilyen probléma de kb 2 hónaposan ez hirtelen megváltozott.. szinte egyik napról a másikra. Egyik nap 2 órát aludt babakocsiban másnap ordított 10 perc után. Otthon addig cumival elaludt, ezután egyáltalán nem.. csak ringatva. Majd egyre rosszabb lett. Ki sikerült figyelni van az a pont ahol vége, igaz látszólag jól szórakozik de már sok neki.. és rendszerint ilyenkor ringatom és cumit adok neki és jé.. hányszor láttam így, hogy álmos. Nem biztos, hogy nálatok is ez a helyzet.. de próbáld ki, hogy evés után mondjuk 20 perccel nyugtatod és mi fog történni.
Bár olyan időszak is volt amikor sokat járkáltunk vele este. Igaz ez hamar elmúlt de szerintem ez is a fáradtság miatt. Szóval annyira lehet mégsem különbözik a helyzetetek.
Egyébként az fiam 4 hónapos, ezek után sokkal jobb lett a helyzet de nem tökéletes most se minden, sőt.. így is gyakran álmos és nagyon nehéz elaltatni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!