Pár hetes picilányom 2 napja erölködik. Kaki van napi 1 de mégis olyan mintha nyomna és nyög is hozzá. Kaki miatt erölködik a babám?
Figyelt kérdés
Elkeztem itatni vele a köményteát hátha az könnyit a dolgon.Jól tettem?Ja és tápszeres, az normális hogy zöld a kaki, mert azt olvastam h igen ha ettől eltekintve nő a súlya akkor nincs baj.2008. szept. 17. 13:35
1/2 anonim válasza:
Termeszetesen jol tetted hogy adsz neki valamit es meg jobb mint a gyogyszer.Azert erolkodik mert neki meg fura minden ami vele tortenik az en kisfiam a pukiknal hangos sirasba kezdett de nalunk is volt nyoges neha mar vicces volt amikor mar o is mosolygott rajta.A zold kaki is normalis tapszeres babanal. Nyugodj meg es gondolj bele mindig milyen erzes lehet neki megszokni a vilag dolgait erzeseket...
Sok sikert es boldog babazast!
2/2 anonim válasza:
Szia. Tápszeres babáknak zöld a kakijuk,mi is tápszeresek vagyunk. Mi mecsek baby teát vettünk de az nem igazán volt jó. Én kamillát adok neki így van minden nap kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!