Frissen préselt (most passzíroztam át) vérnarancsot ihat 8 hós babám vagy az ilyen túl savas és csak bébileveket ihatnak? (ha nem, megiszom én, mondjuk egészséges az biztos) :-)
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 17:55
1/5 anonim válasza:
szerintem savas, higitsd fel vízzel. felnőtteknek is úgy ajánlják egyébként.
2/5 anonim válasza:
ha nincs szorulása, ne igya tisztán, picit vizezd fel:)
3/5 anonim válasza:
Szerintem is öntsd fel egy kis - előtte felforralt - vízzel. Fő a biztonság. Anyum mesélte, anno én is ilyen formában kaptam a facsart narancsot.
4/5 anonim válasza:
Először kóstoltasd meg vele.Van,amelyik baba szereti a savanykás ízt,és felhigítva nem issza meg.
5/5 anonim válasza:
A lányom 6 hónapos kora óta falja a narancsot, mandarint. Mármint eleinte ezek levét, aztán már a gerezdeket is kifilézve.
Előszörre keveset adj, hogy lásd, mit reagál a szervezete.
Nekem fél-1 narancs levét szokta meginni a már 10 hónapos lányom. Ugyanez mandarinnal.
A bébileveket nem is hajlandó meginni, kiköpi, fintorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!