7-8 hónapos baba hányszor egyen húst hetente?
Figyelt kérdés
Egy adag étel kb mennyi húst tartalmazzon?2008. szept. 17. 13:05
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam 8 hónapos, minden ebédre húsos ételt eszik.
Általában én bébiételt adok neki, de volt hogy én raktam husit a főzelékhez, pontosan nem tudom mennyit, kb. 5-10 dkg.-t.
2/4 anonim válasza:
Kaphat akár minden nap 1x húsos ételt, de az se baj ha 1-1 nap csak zöldséges. Ha teszel bele húst az kb olyan 8-10 dkg legyen egy adaghoz, legalábbis én annyit szoktam hozzátenni.
3/4 anonim válasza:
Az én kicsim is minden ebédre húsos főzeléket kapott. 7-8 hónaposan 3 kocka húst turmixoltam az ételébe (2,5 x 2,5 centis kockák, nem tudom, az hány gramm). Később többet. És étolajat is raktam bele 1 kávéskanállal.
4/4 anonim válasza:
Tudomásom szereint hivatalosan hetente minimum négyszer kell húst ennie a babának ennyi idős korban, de ha minden nap kap, persze az sem baj. Nekem 8,5 hónapos, minden ebédre húsosat kap, vacsorára pedig hús nélküli főzeléket. üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!