Egy fesztivál alkalmával mit szoktál a gyerkednek megvenni?
És hány éves a gyermeked?
Az enyém 10 éves. Amiket én szoktam venni az kürtöskalács, üdítő, lángos, világítós vacak, héliumos fólialufi, vattacukor, gumicukor, jégkása ha épp nyár van, feliratos póló szóval minden vackot megveszek. Kíváncsi vagyok hogy mások mit vesznek meg. Persze az imént felsoroltakat azt nem egy nap alatt kapja meg a gyerek, hanem ha van egy hetes fesztivál és minden nap kimegyünk.
Ha egy hétig tart a dolog, akkor sem megyünk ki minden nap, hanem kiválasztunk egy-két napot, amikor a legérdemesebb, és úgy. Nem veszek ennyiféle vicikvackot. Enni-inni igen, mert azt amúgy is kapna, de ilyen világítós izét, lufit, pólót, ilyeneket nem veszek.
8 éves a fiam.
Mi Budapesten a Városliget mellett lakunk, szinte minden hétvégén van valami program.
Játékot ott sosem veszünk, max buborékfújót. Édességet egyet választhat.
Ilyenkor inkább a szórakozásra költünk: lovaglás, körhinta, horgászós játék, falmászó, mikor mi az esemény apropója :-)
Mi ha pl. 3 nap egymás után kimegyünk, akkor egyik nap kap mondjuk fagyit, másik nap kürtőskalácsot, harmadik nap üdítőt pogácsával. Ennyi. Vacak tárgyakat nem szoktam venni árusoktól, max. ha valami különlegesen jót meglátunk, de ez ritka.
AMikor búcsú van ott választhat magának valami játékot, meg szoktunk horgászozni, felülünk ringlisre, dodgemre.
Lufit általában majáliskor, május 1-én szoktunk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!