Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves gyerek már kaphat...

Egy éves gyerek már kaphat párnát?

Figyelt kérdés
Mindjárt egy éves lesz a kisfiam. Amikor született, vettem neki bébi ágyneműt, amiben paplan és párna is volt. Tavaly nem használtuk a párnát, mert úgy tudom, hogy nem biztonságos olyan pici korban. Aztán nyáron el is tettem a paplant, és csak takaróval takartam. Most vettem elő újra, és nem tudom, hogy most már megkaphatja-e a párnát is, vagy még ne. Esetleg nem is kell neki? Én párna nélkül alszom, lehet, hogy őt sem kell rászoktatni a párna használatára? Vagy egészségesebb párnával aludni?
2008. szept. 17. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem egészségesebb.Én sem használok párnát,sztem a babámnak se fogok a későbbiekben sem,noha most még csak 18 hetes.A nagyfiam-16 éves-is csak egy kis párnával alszik,de az se a feje alatt van.Próbáld meg így,ha esetleg kényelmetlen lesz neki a későbbiekben azt észre fogod venni pl.forgolódik,nyugtalanul alszik,a takarót a feje alá gyűri,ha már tud beszélni szól stb.
2008. szept. 17. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
az én kisfiam 16 hónapos és van kispárnája.nagyon szereti, valamikor csak magához húzza és úgy alszik.Ne legyen vastag a párna, ilyen lapos vékony párnát nyugodtan adhatsz neki.
2008. szept. 17. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egyéves kora után adtam, de csak azt a vékony fajtát. Most 3 éves, és párnamániás, van neki 3 db is, mind pihe-puha vékony. :)
2008. szept. 17. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!