Mennyit ehet egy nap Sinlacból a babám?
Még csak most kezdjük majd el,mert csak most értesültem róla,h ilyen is létezik(elsö babás vagyok),ezért fel is irattam a doki nénivek,mert sok a különbség nagyon,ha nincs feliratva.A babám 6hós mult,azt tudom,h állitólag gyümihez,zöldséghez és fözelékhez is keverhetö,meg magába is adható,de kb. mennyit lehet egy nap adni neki?Segitsetek légyszi,aki adja a babájának,h mennyit kapjon a babám majd.
Nincs elhizva a babám,mert 66cm és 7000gramm(52cm és 3060grammal született),szóval inkább átlagnak mondható.
Elöre is köszönöm a válaszaitokat!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Kiirva:1334ft,ha nem iratod fel,akkor majdnem 3000ft.
A glutént nemtudom,mert én meg 8hótól hallottam,h lehet adni,meg a tojássárgáját,a turót és a joghurtot is.
Mindig vacilálok én is,h mi lenne a legjobb a babámnak.A családban nincs allergiás,de eddig én még nem adtam neki.
A kukoricadarára is azt mondják már kaphatna,meg buzadarát is,csak nemtudom,h h tudnám neki az megcsinálni,h mibe fözhetném meg,h tápszerben-e,vagy csak vizben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!